Ο Kobayashi τρέχει και στη Suzuka. Tις Lotus και Sauber στοχεύει η Caterham

Σχετικά άρθρα

15290504225_4e88e7b0d4_k

Μερικές ώρες πριν κι από το Ιαπωνικό Grand Prix, η ομάδα της Caterham ανακοίνωσε πως ο Kamui Kobayashi θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του, με τον Roberto Merhi να επανεμφανίζεται στο FP1 της Παρασκευής. Όπως είναι λογικό, ο Kobayashi είναι ευχαριστημένος από την εξέλιξη, παρόλο που ξέρει πως φέτος δεν θα μπορέσει να κυνηγήσει το βάθρο.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρεθώ και πάλι μπροστά στους Ιάπωνες θαυμαστές και θα αγωνιστώ στη Suzuka. Περιμένω αυτόν τον αγώνα για πάνω από ένα χρόνο. Το Ιαπωνικό Grand Prix και η Suzuka ήταν πάντα πολύ ιδιαίτερα για εμένα. Εκεί έζησα την πρώτη μου εμπειρία από F1, στις ελεύθερες δοκιμές το 2009, και πέτυχα το πρώτο μου βάθρο στη Formula 1 το 2012.

Φέτος, είμαι σε θέση να επανέλθω στη Suzuka, χάρη στην υποστήριξη που έλαβα από τους οπαδούς μου. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για άλλη μια φορά.

Έχω μόνο θετικά συναισθήματα μπαίνοντας σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, φέτος δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ για μία θέση στο πόντιουμ, αλλά θα κάνω το καλύτερό μου για να ανταμείψω τους οπαδούς μου με μια δυνατή απόδοση, προκειμένου να τους ευχαριστήσω για την τεράστια υποστήριξή τους.

15307378981_c22540ab27_k

Η ομάδα θα φέρει κι άλλες αναβαθμίσεις στην Ιαπωνία και μια νέα εμπρός πτέρυγα. Έτσι, ο επικεφαλής της Caterham, Manfredi Ravetto, τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει με τις Lotus και Sauber, χωρίς να βλέπει πλέον σαν άμεσο ανταγωνιστή την Marussia!

Σχεδιάζουμε να τρέξουμε μια νέα εμπρός πτέρυγα στη Suzuka και αυτό θα μας επιτρέψει να πιάσουμε το μέσο του grid. Πλέον, δεν βλέπουμε τη Marussia ως άμεσο ανταγωνιστή. Περιμένουμε να πιάσουμε τις Sauber και Lotus.

Είχαμε άλλη μια συνεδρία την περασμένη εβδομάδα και βρισκόμαστε ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Έχουμε πάρει πολύ θετικά σχόλια από το νέο κώνο της μύτης και από τις κολόνες της εμπρός πτέρυγας, και βλέπουμε μερικά σημαντικά κέρδη στην αεροδυναμική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr