Η Caterham απορρίπτει τα όσα ακούστηκαν για κατασχέσεις που έγιναν στο εργοστάσιό της

Σχετικά άρθρα

14969894947_e6a42b2b9f_k

Μπορεί η ομάδα να προετοιμάζεται για το Ιαπωνικό Grand Prix και ο Ravetto να υποστηρίζει πως έχει ξεκινήσει την εξέλιξη του αυτοκινήτου για το 2015, χθες, όμως, εξελίχθηκε μια ιστορία που μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κλητήρες από το “The Sheriffs Office” μπήκαν στο εργοστάσιο της Caterham στο Leafield και κατάσχεσαν -σύμφωνα με ανακοίνωσή τους- από τιμόνια, ελαστικά και αναμνηστικά, μέχρι ένα περσινό μονοθέσιο και εξαρτήματα που προορίζονται για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Παρών στο εργοστάσιο την ώρα του συμβάντος, ήταν ο Manfredi Ravetto, που θα μεταφέρει αργότερα τη δική του εκδοχή, με την Caterham να εκδίδει ανακοίνωση τονίζοντας πως δεν αφαιρέθηκε κανένα περιουσιακό στοιχείο από το Leafield.

Υπήρξαν αβάσιμες και ανυπόστατες φήμες, που αφορούν δράσεις ενάντια στην 1MRT, που είναι ο αιτών και κάτοχος της CaterhamF1.

Χθες, πραγματοποιήθηκε απειλή προσφυγής έναντι ενός προμηθευτή της εταιρείας 1MRT. Η εν λόγω εταιρεία δεν ανήκει στην 1MRT και δεν έχει καμία επιρροή στη θέση της CaterhamF1 ή του συμμετέχοντα.

Επίσης, σε αντίθεση με ανεξέλεγκτες φήμες, όλες οι λειτουργίες βρίσκονται σήμερα στο Leafield, ενώ η αγωνιστική ομάδα κάνει την προετοιμασία της στην Ιαπωνία.

Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται κάπου στη μέση η αλήθεια, με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Caterham, να προσπαθεί να μικρύνει το μέγεθος της ομάδας, αφού, σύμφωνα με τον Ravetto, ο Tony Fernandes τη διοικούσε σαν μια από τις μεγαλύτερες.

Αυτή είναι μια μικρή ομάδα η οποία διαρθρώθηκε σαν μια τεράστια, state-of-the-art, υπερηχητική, κορυφαία ομάδα και προφανώς δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Δεν ξέρω ποιος ήταν ο στόχος των προηγούμενων ιδιοκτητών, αλλά αυτή η κατάσταση δεν είναι βιώσιμη και έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι βιώσιμη.

[Πηγές: Formula 1, Caterham F1 Team, The Sheriffs Office | Photo Copyrights: LAT Photographic]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]
2 October 2014

There have been unfounded and unsubstantiated rumours concerning actions against 1MRT, the entrant and owner of CaterhamF1.

An action was threatened yesterday against a supplier company to 1MRT. This company is not owned by 1MRT and it has no influence over the entry of CaterhamF1 or the entrant.

Also contrary to uncontrolled rumours, all operations are currently in place at Leafield and the race team is doing its preparation in Japan.
[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...