Η Caterham ξεκίνησε δοκιμές πάνω στο μονοθέσιο του 2015

Σχετικά άρθρα

15304538642_13e19d875b_k

Σε αντίθεση των όσων ακούγονται για τη δεινή οικονομική κατάσταση της ομάδας, ο επικεφαλής της Caterham, Manfredi Ravetto, αποκάλυψε πως ξεκίνησαν οι αεροδυναμικές δοκιμές στο μονοθέσιο της νέας σεζόν. Η ομάδα χρησιμοποίησε την αεροδυναμική σήραγγα της Toyota στην Κολωνία, για να δοκιμάσει τις αναβαθμίσεις που έφερε στους προηγούμενους αγώνες, και τώρα κάνει το ίδιο για να συλλέξει τα πρώτα στοιχεία για το 2015.

Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε το αυτοκίνητο του 2015 στην Κολωνία, στην αεροδυναμική σήραγγα της Toyota. Προφανώς, δεν μπορείς να τρέξεις το αυτοκίνητό σου στην Κολωνία μόνο και μόνο επειδή έχεις πολύ καλή συμπεριφορά! Μπορείς να το κάνεις, μόνο με μια ένεση μετρητών, πράγμα που το κάναμε. Και αν το κάναμε αυτό, σημαίνει ότι είμαστε πλήρως δεσμευμένοι να βρισκόμαστε στο grid και την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ravetto, η θέση της ομάδας στη Formula 1 αποτελεί τεράστιο περιουσιακό στοιχείο και δεν θα την αφήσει τόσο εύκολα. Μάλιστα, η ομάδα σχεδιάζει και για το οδηγικό της δίδυμο, με τον Ravetto να τονίζει για μια ακόμη φορά πως η Caterham θέλει να κρατήσει τον Marcus Ericsson και για του χρόνου.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω εν μέρη το σκεπτικό μας: Μια ομάδα F1 και η θέση της στο grid, είναι τεράστια περιουσιακά στοιχεία, και ως εκ τούτου θα πρέπει να δώσεις τα μέγιστα για να τα προστατέψεις.

Έχουμε κάτι στο μυαλό (για το 2015 και, φυσικά, σχεδιάζουμε ένα μείγμα (οδηγών). Έναν έμπειρο οδηγό και ένα νέο ταλέντο. Εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε το Marcus, επειδή η ομάδα επένδυσε φέτος πάνω του και τώρα θέλει να δει την επένδυση αυτή να αποδίδει, καθώς πιστεύουμε ότι θα είναι σε θέση να αποδώσει.

[Photo Copyrights: Caterham F1 Team]

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα