Δες το αυτόνομo Audi RS7 να πηγαίνει με 240 χλμ/ώρα στο Hockenheimring χωρίς οδηγό

Σχετικά άρθρα

https://www.youtube.com/watch?v=DeWriarFlsU

H Audi παρουσίασε επίσημα σήμερα στο Hockenheimring το αυτόνομο RS7. To RS7 piloted driving concept εξωτερικά μοιάζει με ένα κανονικό RS7, αλλά από κάτω του κρύβεται μπόλικη τεχνολογία που επιτρέπει το αυτοκίνητο να οδηγείται μόνο του. Το πρωτότυπο διαθέτει ένα προηγμένο GPS με ακρίβεια εκατοστού, το οποίο αναλαμβάνει να προσδιορίσει τη θέση του αυτοκινήτου στη πίστα, ενώ εξοπλίζεται και με μια 3D κάμερα, η οποία στέλνει τις εικόνες σε έναν υπολογιστή, που τις συγκρίνει με κάποια γραφικά που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του. Η Audi υποστηρίζει πως το σύστημα ψάχνει για εκατοντάδες γνωστά χαρακτηριστικά, όπως κτίρια και μοτίβα πίσω από τη διαδρομή της πίστας, και τα χρησιμοποιεί για να προσδιορίσει καλύτερα τη θέση του αυτοκινήτου.

Οι παραπάνω τεχνολογίες επιτρέπουν το RS7 να μπορεί να κινηθεί με απόλυτο ρυθμό στην αγωνιστική γραμμή της πίστας του Hockenheim, πιάνοντας ταχύτητες έως και 240 χλμ/ώρα, σημειώνοντας χρόνο 2 λεπτών και 10 δευτερολέπτων σε έναν πλήρη γύρο στη γερμανική πίστα, αγγίζοντας τιμές 1,1 G πλευρικής επιτάχυνσης.

https://www.youtube.com/watch?v=eOYsI1cqUrw

http://youtu.be/KzxDQJqeCZY

http://youtu.be/bZCbc7nklCw

http://youtu.be/cX791eReB_8

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...