Μία Lamborghini Aventador βγάζει φλόγες, αλλά από τον κινητήρα…

Σχετικά άρθρα

Aventador

Η Lamborghini Aventador και οι φλόγες έχουν αμφίδρομη σχέση, γαμάτη πάθος. Ο V12 πέρα από την εκπληκτική και πολύ χαρακτηριστική του μελωδία, δε δυσκολεύεται καθόλου να κάνει την εξάτμιση να “φτύσει” μεγάλες φλόγες, όπως φρόντισαν οι μηχανικοί τής Lamborghini.

Τώρα, όμως, οι φλόγες δεν εμφανίζονται μόνο από την εξάτμιση, αλλά και από τον κινητήρα! Αυτή η Aventador τής Team57 από το Gumball 3000 θέλησε να χαρίσει ήχο και φλόγες στους παρευρισκόμενους στο Λονδίνο, όταν ξαφνικά μια μικρή έκρηξη συνέβη στα μηχανικά μέρη.

Η φλόγα, αν και μικρή, δεν έσβηνε, ούτε όταν ο οδηγός θέλησε να το κάνει, αρχικά “χτυπώντας” και στη συνέχεια δίνοντας της κάποια ταχύτητα. Τελικώς, η φωτιά έσβησε και η Team 57 επισήμανε πως μόνο μια μικρή ζημιά συνέβη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...