Μοναδική Mercedes SLK55 AMG από το AMG Performance Studio

Σχετικά άρθρα

Mercedes SLK 55 AMG by the AMG Performance Studio 1

Η Mercedes παρουσίασε μία μοναδική SLK55 AMG που δημιουργήθηκε από το AMG Performance Studio. Το one-off αυτό μοντέλο εξωτερικά, είναι όσο μαύρο μπορούσε να γίνει χάρη στο μαύρο ματ χρώμα και τις μαύρες εξατμίσεις.

Mercedes SLK 55 AMG by the AMG Performance Studio 7

Εσωτερικά όμως εντοπίζονται οι σημαντικότερες παρεμβάσεις του AMG Performance Studio. Τα standard καθίσματα έχουν αντικατασταθεί με νέα από την SLS AMG ενώ εκτός από το έντονο κόκκινο χρώμα, ξεχωρίζουν τα διακοσμητικά από ανθρακονήματα, το δίχρωμο τιμόνι και ο υπέροχος λεβιές ταχυτήτων.

Μηχανικά, η SLK55 AMG διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό V8 με χωρητικότητα 5.5 λίτρων που αποδίδει 422 άλογα και 540 Nm και δεν έχει υποστεί καμία αλλαγή για τη συγκεκριμένη έκδοση. Έτσι, τα 100 km/h από στάση έρχονται σε 4.6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα, είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h.

ΠηγήMercedes-AMG
ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...