Παραμένει αισιόδοξη η οικογένεια τού Schumacher

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher

Από σήμερα, βρίσκεται ξανά σε λειτουργία η επίσημη ιστοσελίδα για τον Michael Schumacher, για την επέτειο των 20 χρόνων από τότε που ο Γερμανός κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο, τερματίζοντας 1 βαθμό πάνω από τον δεύτερο Damon Hill.

Η οικογένειά του θέλησε να το συνδυάσει αυτό μ’ ένα μήνυμα προς τους οπαδούς τού 45χρονου και όχι μόνο, λέγοντας πως η αισιοδοξία συνεχίζει να είναι ένα από τα βασικότερα αισθήματα στους κοντινούς του ανθρώπους.

Συνεχίζουμε να δεχόμαστε ευχές για να γίνει καλά ο Michael σύντομα και είμαστε έκπληκτοι από το μέγεθος της συμπαράστασης. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πάντα είναι να σας ευχαριστούμε για το γεγονός ότι βρίσκεται μαζί του και μαζί μας σε αυτή τη μάχη. Εξακολουθούμε να είμαστε αισιόδοξοι κι ελπίζουμε το καλύτερο για τον Michael. Η δύναμή σας μας βοηθά να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε.

Εδώ και περίπου 2 μήνες, ο Schumi βρίσκεται στο σπίτι του, δεχόμενος φυσικά την καλύτερη ιατρική φροντίδα, με τον επί κεφαλής Αναισθησιολογίας και Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο τού Grenoble και πρώην γιατρό τού Michael να λέει ότι ίσως πρέπει να περάσουν και 3 χρόνια μέχρι την αποκατάστασή του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...