Ο Sainz θέλει να εντυπωσιάσει τη Red Bull περισσότερο από τον Verstappen

Σχετικά άρθρα

Carlos Sainz Jr. / Lifestyle

Για το 2015, η ομάδα της Toro Rosso θα συνεχίσει να καλλιεργεί ταλέντα για την “μαμά” Red Bull, επιδεικνύοντας το νεότερο οδηγικό δίδυμο στην ιστορία της Formula 1. Ο 20χρονος Sainz Jr και ο 17χρονος Verstappen, θα πρέπει εξαρχής να δείξουν το ταλέντο τους, αφού δεν θα μπορούν να συγκριθούν με έναν οδηγό που διαθέτει εμπειρία, με μια γνωστή ποσότητα αν θέλετε. Ο Ισπανός, που ανακοινώθηκε πρόσφατα και θα τρέχει με το νούμερο 55 στο μονοθέσιό του, δείχνει να το έχει καταλάβει αυτό, τονίζοντας πως στοχεύει στον να κερδίσει τον Max από τον πρώτο κιόλας αγώνα τους.

Η Red Bull έχει την ίδια πίεση και για τους δυο μας, για να κάνουμε καλή δουλειά. Το ότι εκείνος (Verstappen) ανακοινώθηκε πρώτος, δεν σημαίνει τίποτα.

Τον Μάρτιο ξεκινάμε και οι δυο από το μηδέν και γι’ αυτό θα πρέπει να τα πάω καλύτερα από εκείνον, από τον πρώτο κιόλας αγώνα, και να προσπαθήσω να εντυπωσιάσω τα αφεντικά περισσότερο από ό,τι θα κάνει εκείνος. Αυτός είναι ο στόχος.

Πριν ο Sainz επιβεβαιωθεί για τη δεύτερη θέση στην Toro Rosso, είχε προβεί σε δηλώσεις, στις οποίες τόνιζε πως άξιζε να βρίσκεται στην ομάδα το 2015 περισσότερο από ότι ο Ολλανδός. Πάντως, οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Abu Dhabi, με τον Carlos να μας λέει πως η σχέση τους είναι καλή.

Τον γνώρισα την Κυριακή στο Άμπου Ντάμπι και μιλήσαμε για μια ώρα και πήγε πολύ καλά, καλύτερα από ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε, επειδή δεν υπήρχε απολύτως καμία ένταση. Και οι δύο μας έχουμε πολλά να μάθουμε για να εξελίξουμε το μονοθέσιο κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς επίσης και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε ο ένας τον άλλο, το οποίο θα είναι το διασκεδαστικό κομμάτι.

Με τη Red Bull να διαθέτει εξίσου νεανικό δίδυμο, μια μετακίνηση στη μεγάλη ομάδα ίσως να είναι ξανά θέμα timing και λιγότερο ταλέντου. Το μόνο σίγουρο είναι, πως όταν βάζεις αντιμέτωπους δυο rookies σε μια ομάδα, ο ένας θα βγει χαμένος.

[Photo Copyrights: danvojtech.com/Red Bull]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...