Η νέα Maserati GranTurismo επιβεβαιώθηκε για το 2017, θα είναι μονο coupe

Σχετικά άρθρα

maserati-granturismo-mc-stradale

Η Maserati πάει από το καλό στο καλύτερο, και για να συνεχίσει στο ξέφρενο ρυθμό που βρίσκεται και να φτάσει το στόχο/όριο των 75.000 μονάδων ετησίως, πρέπει να ανανεώσει την GranTurismo.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Peter Denton, manager της Βόρειας Ευρώπης για την Maserati, δηλώνοντας η επόμενη γενιά του coupe θα παρουσιαστεί το 2017 και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε coupe έκδοση, ενώ θα είναι πιο compact. Αυτό σημαίνει η υπάρχουσα GranCabrio δεν θα αντικατασταθεί από νέο μοντέλο, αλλά θα πάρει τη θέση της η ανοιχτή έκδοση της Alfieri που αναμένεται, επίσης, το 2017, με την κλειστή να κυκλοφορεί ένα χρόνο νωρίτερα.

Σύμφωνα με βρετανικές πηγές, η GranTurismo θα εφοδιάζεται με τον twin-turbo V8 3,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης περισσότερα από 550 άλογα, με την κίνηση να μεταφέρεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Αντίστοιχα, η Alfieri (coupe και cabrio) θα είναι διαθέσιμες τόσο με την κίνηση στους πίσω, όσο και στους τέσσερις τροχούς, από έναν V6 3-λιτρο κινητήρα απόδοσης είτε 404 ίππων, είτε 444 είτε 513.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με το Levante crossover που αναμένεται το 2016, η Maserati δείχνει να έχει πάρει το σωστό δρόμο.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...