Marchionne: Δε θα πρέπει να υπάρχει φόβος στη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Montezemolo leaves Ferrari, Marchionne takes helm

Το 2014 αποτέλεσε μια χρονιά σημαντικών αλλαγών για τη Ferrari. Η ιταλική ομάδα άλλαξε δύο φορές επί κεφαλής στην αγωνιστική ομάδα –αρχικά με τον Marco Mattiacci και πρόσφατα με τον Maurizio Arrivabene-, ενώ αξιοσημείωτη είναι η αντικατάσταση του Fernando Alonso από τον Sebastian Vettel. Έτσι, το 2015 θα είναι ουσιαστικά μια καινούρια αρχή για τους Ιταλούς, οι οποίοι θέλουν κατ’ αρχάς να βάλουν γερές βάσεις για επιστροφή στην κορυφή, διότι, κατά τα ψέματα, ούτε οι ίδιοι πιστεύουν ότι μπορούν να ρίξουν τη Mercedes AMG τόσο εύκολα από την κορυφή.

Υπήρξε, όμως, ακόμα μία αλλαγή στο Maranello, καθώς ο Luca di Montezemolo αποχώρησε από την ιταλική εταιρεία και τη θέση του πήρε ο Sergio Marchionne. Ο Ιταλός δηλώνει πίστη στο δυναμικό της ομάδας και υπογραμμίζει ότι κανένας δε θα πρέπει να φοβηθεί την αλλαγή αυτή.

Εδώ υπάρχουν πολλοί πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι. Είμαι εδώ για να σας κάνω να δουλέψετε όσο καλύτερα γίνεται και για να σας δώσω τους καλύτερους πόρους, οι οποίοι, όταν συνδυαστούν με την ικανότητα, θα βάλουν το φανταστικό μας οδηγικό δίδυμο σε θέση για να παλέψει για τις πρώτες θέσεις. Γι’ αυτό αποφάσισα να φέρω τον Maurizio Arrivabene, ο οποίος θα διασφαλίσει ότι εσείς και η Ferrari θα επωφεληθείτε από μία πολύ αποδοτική σχέση.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Maurizio. Ξέρει καλά τα πράγματα κι έχει την ικανότητα να κατευθύνει τη Scuderia στις δύσκολες στιγμές και γενικότερα στη Formula 1. Μη φοβάστε την αλλαγή, να είστε ενεργοί και να έχετε το θάρρος να φτάσετε σε νέες ιδέες. Ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε και αυτό είναι που χρειάζεται η Ferrari.

Αυτά ειπώθηκαν στο ετήσιο Gestione Sportiva Christmas Lunch -εκεί ήταν και ο Alonso-, δηλαδή τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Ιταλών. Το παρών έδωσε και ο επί κεφαλής της Scuderia, Maurizio Arrivabene, ο οποίος είπε:

Είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω γι’ αυτή την εταιρεία, η οποία είναι η καλύτερη που υπάρχει. Μια εταιρεία που είναι ο κόσμος της και σε αυτή την περίπτωση, είναι ιδιαίτερος κόσμος. Τώρα, είμαστε εδώ για τα Χριστούγεννα αλλά, από τον Ιανουάριο, θέλω να σας δω επιθετικούς, διότι ο στόχος είναι να πάμε τη Scuderia εκεί που πρέπει.

ΠηγήFerrari

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...