Η Williams προσλαμβάνει τον Steve Nielsen

Σχετικά άρθρα

Steve Nielsen

Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Toro Rosso, ο Steve Nielsen προσλήφθηκε από τη Williams, διατηρώντας τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή. Ο 50-χρονος μηχανικός είχε εργαστεί στο παρελθόν και σε άλλες ομάδες, όπως η Caterham, η Tyrrell, η Arrows και η Benetton/Renault. Ο Βρετανός δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα εργαστεί στην ιστορική ομάδα της Williams, λέγοντας:

Έχοντας αυτόν τον ρόλο (του Αθλητικού Διευθυντή) θα μπορώ να διασφαλίζω πως η λειτουργία των διαδικασιών στη πίστα είναι στα υψηλότερα πρότυπα και θα μπορέσω να μεγιστοποιήσω τις επιδόσεις μας. Η Williams είναι μια ομάδα με πολύ ταλαντούχους ανθρώπους και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Βρετανικής ομάδας, Pat Symonds, καλωσόρισε τον πολύπειρο Nielsen στην ομάδα, δηλώνοντας:

 Ο Steve θα μας βοηθήσει στους στόχους μας για να ανεβούμε ακόμη ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα στο παρελθόν και γνωρίζει τι πρέπει να γίνει στη Williams για να το επιτύχει και πάλι. Έχουμε μια πολύ ταλαντούχα αγωνιστική ομάδα, η οποία συνεχώς βελτιώνεται. Με την προσθήκη του Steve μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα τη νέα χρονιά.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...