Tο Opel Corsa Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς του 2015

Σχετικά άρθρα

Opel Corsa - Car of the Year 2015 for Greece. (2)

To νέο Opel Corsa αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015” για την Ελλάδα σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στο Μικρολίμανο. Το Opel Corsa συγκέντρωσε 88 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του το Honda CR-V με 76 βαθμούς και το Hyundai i10 με 71 βαθμούς.

Στην τελική δεκάδα της φετινής ψηφοφορίας συμμετείχαν τα μοντέλα: Opel Corsa (88 βαθμοί), Honda CR-V (76 βαθμοί), Hyundai i10 (71 βαθμοί), Mercedes GLA (54 βαθμοί), Peugeot 308 (42 βαθμοί). Nissan Qashqai (36 βαθμοί), Seat Toledo (36 βαθμοί), Volkswagen Golf Sporsvan (32 βαθμοί), Toyota Aygo (30 βαθμοί) και Renault Captur (15 βαθμοί).

Opel Corsa - Car of the Year 2015 for Greece. (1)

Το βραβείο το παρέλαβε ο κος Τάσος Αραμπατζής, Δ/ντής Πωλήσεων της GM Hellas και η κα Αμαλία Γιαννακοπούλου, Δ/ντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της εταιρείας. Πέρυσι νικητής ήταν το Renault Clio με τον θεσμό να τρέχει για 9η χρονιά και σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν αυτοκίνητα που ξεκίνησαν εμπορική πορεία στην Ελλάδα τους τελευταίους 12 μήνες.

Να θυμίσω πως το αυτοκίνητο το έχουμε οδηγήσει στη Σαντορίνη, έχει αποσπάσει 4 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP και στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο ως τρίπορτο και πεντάπορτο, με 4 κινητήρες βενζίνης και 1 πετρελαίου με αρχική τιμή τις 11.600 ευρώ (10.906 ευρώ με απόσυρση).

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Tο Opel Corsa 5 Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίασή του στο κοινό της Ευρώπης, και την Ελληνική παρουσίασή του στην Σαντορίνη, το νέο Opel Corsa κέρδισε ταυτόχρονα δύο μεγάλες διακρίσεις, μία Ευρωπαϊκή και μία Ελληνική!

Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό ‘AutoBest 2015’ και το ‘Αυτοκίνητο του 2015’ για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GM Hellas δήλωσε: ‘Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνάμα πολύ περήφανοι και για τους δύο τίτλους, αλλά πολύ περισσότερο για το βραβείο που κερδίσαμε εδώ στην Ελλάδα, το ‘Αυτοκίνητο του 2015’. Η τιμητική αυτή διάκριση ήρθε από επαγγελματίες δημοσιογράφους – μέλη του θεσμού, οι οποίοι εκτίμησαν τις τεχνολογικές καινοτομίες που φέρνει το νέο Corsa 5, την ασφάλεια, τους χώρους και τις επιδόσεις των νέων κινητήρων. Το νέο Corsa 5 θα συνεχίσει να είναι best seller τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη’.

[/learn_more]

ΠηγήOpel

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...