BMW 3-Series facelift [Rendering]

Σχετικά άρθρα

2015 BMW 3-Series facelift render

Η τελευταία γενιά της BMW Σειρά 3 παρουσιάστηκε πριν τρία χρόνια (και κάτι μήνες), και όπως συμβαίνει σε κάθε αυτοκίνητο στο μέσο του κύκλου ζωής του μοντέλου, το γερμανικό sedan αναμένεται να υποστεί ένα ελαφριάς μορφής facelift, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το facelift θα διαθέτει περιορισμένες αλλαγές, αφενός γιατί το αυτοκίνητο δείχνει ακόμα φρέσκο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ρετουσάρισμα, αλλά αφετέρου έτσι μας έχει δείξει η βαυαρέζικη φίρμα κρίνοντας τα πρόσφατα facelift της Z4, της Σειράς 5 και Σειράς 6. Ο Theophilus Chin μας δείχνει πως θα μπορεί να μοιάζει το αυτοκίνητο, παίρνοντας ιδέα από τις πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Οι μεγαλύτερες διαφορές εντοπίζονται στο εμπρός μέρος, όπου το αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικό προφυλακτήρα, την ελαφρά αλλαγμένη μάσκα, μαζί με την ενσωμάτωση των LED φωτιστικών σωμάτων της εταιρίας. Οι πιο σημαντικές αλλαγές θα είναι κάτω από το καπό, καθώς η ανανεωμένη Σειρά 3 θα προσφέρεται σε plug-in υβριδική έκδοση, με έναν 2-λιτρο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα, που σε συνεργασία με έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 246 άλογα και 400 Nm, έχοντας κατανάλωση 2 λίτρα/100 χλμ και 50 γρ/χλμ εκπομπές CO2, ενώ οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου θα του χαρίζουν ηλεκτρική αυτονομία 35 χλμ. Εκτός από τη παραπάνω έκδοση για τους ανήσυχους οικολόγους οικογενειάρχες, πιθανότατα θα προστεθεί στη γκάμα του μοντέλου και η πιο σπορ M340i M Performance έκδοση, ενώ θα της τοποθετήσει και το νέο 1.500άρη τρικύλινδρο κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...