BMW-X1-2016-spy-photos-with-LED-fog-lights-9

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές της νέας X1 στη Σουηδία και οι πιο πρόσφατες φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να αποκτά γρήγορη M35i έκδοση η οποία θα φορά έναν 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 350 ίππων με τη κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς.

Η δεύτερη γενιά της Χ1 διαθέτει LED φώτα ομίχλης, θα κατασκευαστεί στην μπροστοκίνητη UKL πλατφόρμα, θα προσφέρεται και σε τετρακίνητο και θα είναι διαθέσιμο και σε επταθέσια έκδοση. Το μοντέλο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 και θα έχει μικρότερες διαστάσεις από αυτές της τωρινής γενιάς, αλλά θα προσφέρει περισσότερους χώρους στους επιβάτες της. Η επταθέσια έκδοση θα διαθέτει μακρύ μεταξόνιο και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, ενώ θα προορίζεται για την αγορά της Κίνας, των Η.Π.Α και της Ρωσίας.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα μοτέρ Ίσως θα υπάρξει και M έκδοση. Γι’ αυτούς που δεν αναζητούν την μεγαλύτερη δυνατή ισχύ, θα προσφέρεται και μία plug-in υβριδική eDrive έκδοση, η οποία θα συνδυάζει τον τρικύλινδρο 1.500 turbo κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Θα αποδίδει κοντά στα 190 άλογα, έχοντας ηλεκτρική αυτονομία 30 χλμ.