Ο “ράπερ” Hamilton θα κερδίσει και το επόμενο πρωτάθλημα, λέει ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

Lewis+Hamilton+F1+Grand+Prix+Russia

Για όσους θέλουν να τζογάρουν με τη Formula 1 και παίρνουν στα σοβαρά τα όσα προτείνει κατά καιρούς ο Bernie Ecclestone -τώρα που το σκέφτομαι δεν θα πρέπει να είναι και πολλοί- ο ισχυρός άνδρας του σπορ έχρισε φαβορί για τον τίτλο του 2015 τον Lewis Hamilton και πιο συγκεκριμένα, τον “ράπερ” Lewis Hamilton.


Είτε είναι αυτός (το φαβορί), είτε όχι, νομίζω ότι πρόκειται να κερδίσει ξανά. Είναι ένας ράπερ. Έτσι, τώρα θα μπορέσουμε να αγγίξουμε ένα τελείως διαφορετικό κοινό. Πρόκειται να είναι καλός ως παγκόσμιος πρωταθλητής (του 2014).

Ο Lewis δεν βιάζεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τα ασημένια βέλη και ο λόγος που πιστεύει ο Bernie πως ο συμπατριώτης του θα έχει την ευκαιρία να παλέψει ξανά τον τίτλο, δεν είναι άλλος από την κυριαρχία της Mercedes. Μπορεί ο ανταγωνισμός να βλέπει σκούρα τα πράγματα για το 2015, όμως ο Ecclestone πιστεύει πως αυτό το διάστημα μπορεί να διαρκέσει ακόμη περισσότερο.

Στην Mercedes έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά με τη μονάδα ισχύος, που άφησαν τους πάντες πίσω τους και δεν μπορώ να δω τον ανταγωνισμό να τους πλησιάζει γρήγορα. Ίσως σε τρία χρόνια. Όμως, δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε τρία χρόνια, ή δύο ή ένα χρόνο…

Ο Βρετανός πάντοτε σκέφτεται το κέρδος και το πως θα κάνει την Formula 1 πιο ελκυστική στους χορηγούς και αν η τελευταία του πρόταση μας φέρνει πιο κοντά σε αυτή τη λύση, τότε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα οι κανονισμοί να αλλάξουν από σήμερα κιόλας! Όσο για το “χρυσάφι” που φέρετε να είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Mercedes στον Hamilton, ο Lauda, μιλώντας στην Αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung, τόνισε πως δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση στην ομάδα περί χρημάτων.

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα