Δεν βιάζεται να υπογράψει με την Mercedes ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

291970401-2611923112014

Σύμφωνα με αναφορές του διεθνή τύπου, η Mercedes ετοιμάζει χρυσό συμβόλαιο για τον πρωταθλητή της Lewis Hamilton. Η τρέχουσα συμφωνία των δυο πλευρών λήγει στα τέλη του 2015 και οι άνθρωποι της Γερμανικής ομάδας έχουν τονίσει πως θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον Βρετανό, εξετάζοντας παράλληλα και κάποιες άλλες λύσεις.

Ο Lewis εμφανίστηκε άνετος επί του θέματος, τονίζοντας πως δεν έχουν υπάρξει πρόσφατα συζητήσεις, λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους χειρισμούς της.

Από τη στιγμή που έφυγα από τον τελευταίο αγώνα, βρέθηκα στο εργοστάσιο για μια-δυο μέρες, αλλά δεν κάθισα με την ομάδα. Αλλά και πάλι, είπαμε πέρυσι πως δεν βιαζόμαστε. Είμαστε χαλαροί. Η ομάδα έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει μαζί μου, (ισχύει) και το αντίστροφο, οπότε δεν υπάρχει άγχος.

Είμαι άνετος και με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη (στην ομάδα) στο ότι δεν μιλάνε με κάποιον άλλο και ξέρουν ότι το ίδιο συμβαίνει και με εμένα.

Ο Βρετανός εμφανίστηκε με νέο λούκ στην εκπομπή του Sky Sports, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες του κατά τη διάρκεια των διακοπών. Όσο για το 2015, φαίνεται να πιστεύει πως εχθρός του καλού, είναι πάντοτε το καλύτερο.

hamilton

Δεν σκέφτομαι τις προσδοκίες κανενός. Για τον εαυτό μου, φυσικά ως αθλητής θέλω πάντα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος. Έτσι, οτιδήποτε λιγότερο από ό,τι έκανα πέρυσι, δεν πρόκειται να είναι αρκετά καλό. Αλλά μπορώ να είμαι καλύτερος. Θα έχουμε 20 αγώνες φέτος, υπήρχαν οκτώ αγώνες που δεν κέρδισα (το 2014), οπότε πάντα μπορείς να τα πας καλύτερα.

Σκοπεύω να οδηγήσω με τον ίδιο τρόπο που οδήγησα πέρυσι, αλλά και με τη γνώση και την εμπειρία του περασμένου έτους και την εξέλιξη, τώρα που έγινα 30 και όλα αυτά. Είτε πρόκειται για μια ίντσα, ένα πόδι, ένα μέτρο ή ένα μίλι, θέλω να προσπαθήσω και να βεβαιωθώ πως θα κινούμαι πάντα προς τα εμπρός.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...