Teaser Video: Το πρώτο του νέου Opel Corsa OPC

Σχετικά άρθρα

15774746603_753b60fa04_k

H Opel έδωσε το πρώτο teaser video του νέου Corsa OPC, το οποίο, όπως ξέρεις θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, και το έχεις δει αποκλειστικά από το Autoblog.gr αρκετούς μήνες πριν.

Το video είναι στην γερμανική και μας δείχνει τον οδηγό αγώνων-θρύλο Joachim Winkelhock να κάνει μερικούς γύρους στη πίστα δοκιμών της Dudenhofen. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, είναι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος με την πολύ καλή ισορροπία του αυτοκίνητου, με τον CEO της Opel, Karl-Thomas Neumann που οδηγεί και αυτός το αυτοκίνητο, να επιβεβαιώνει ότι το καυτό Corsa θα έχει περισσότερη ιπποδύναμη και πολύ καλή τιμή

Η περισσότερη ιπποδύναμη, σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο της Opel που διέρρευσε το Νοέμβριο, αντιστοιχεί 210 ίππους από τον νέο 1.600αρη SIDI turbo κινητήρα απόδοσης. Θα συνδυάζεται με ένα μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο με το αυτοκίνητο να τοποθετείται απέναντι από τα Ford Fiesta ST, Renault Clio RS, VW Polo GTΙ και τα υπόλοιπα γρήγορα μικρά. Θα επιταχύνει σε λιγότερα από 6,8 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 230 χλμ/ώρα.

Η επόμενη γενιά του Corsa OPC φορά νέο bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλη εισαγωγή αέρα, ενώ στο κέντρο του δεσπόζει το ευμεγέθης σήμα της Opel. Πιο πάνω θα έχει μια σχισμή, η οποία προφανώς συνδέεται με την εισαγωγή αέρα του κινητήρα για καλύτερη και πλουσιότερη ροή. Στο πίσω μέρος διακρίνεται μια αεροτομή, σπορ προφυλακτήρας με διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

http://youtu.be/uYjGbrccMVo

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα