Top Gear S22E02

Σχετικά άρθρα

top gear Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May

Στο δεύτερο επεισόδιο της φετινής σεζόν του Top Gear θα δούμε τους Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond να πηγαίνουν στη Βόρειο Αυστραλία και να οδηγούν σε μια εκτός δρόμου διαδρομή τα Bentley Continental GT, Nissan GT-R και BMW M6.

Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν σε ένα τεράστιο μεταλλείο, θα συναντήσουν το μεγαλύτερο φορτηγό του κόσμου, θα δούμε από κοντά κροκόδειλους, και θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν μια ασυνήθιστη πρόκληση, που περιλαμβάνει τα αυτοκίνητά τους, ένα αγρόκτημα και 4.000 αγελάδες

Πίσω από το τιμόνι του The Reasonably Priced Car, κάθισε ο διάσημος ηθοποιός Kiefer Sutherland, που έγινε ευρέως γνωστός, από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά “24” ως Jack Bauer.

Μπορείς να δεις το επεισόδιο στο iPlayer του BBC εδώ, αρκεί να πάρεις αγγλική ip. Απλά κατέβασε αυτό το plugin στον Chrome σου, κάντον επανεκκίνηση και τα υπόλοιπα λύνονται διά μαγείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...