Η Suzuki θα φέρει τα πρωτότυπα iK-2 και iM-4 στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Suzuki iK-2 Concept

H Suzuki στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει τα πρωτότυπα iK-2 και iM-4 στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές του Μάρτη. Το Suzuki iK-2 Concept περιγράφεται ως ένα συμπαγές αυτοκίνητο που τοποθετείτε στην Β κατηγορία.

Το iM-4 Concept από την άλλη, είναι ένα μικρό συμπαγές 4×4 SUV που διαθέτει “διακριτικό στυλ. Μας δείχνει άραγε το νέο Jimny; Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αυτοκίνητα θα μάθουμε όσο πλησιάζουμε στην έκθεση της Γενεύης.

Suzuki iM-4 concept

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Suzuki αποκαλύπτει τα πρωτότυπα iK-2 και iM-4 στην 85η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Όπως συνηθίζει η Suzuki Motor Corporation στις μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου από το 2013 και έπειτα, έτσι και εφέτος θα παρουσιάσει στα πλαίσια της 85ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα.

Η παγκόσμια πρεμιέρα των δύο νέων πρωτότυπων πιθανόν να σηματοδοτεί την αφετηρία των προϊοντικών πλάνων των επόμενων ετών.

iK-2

Το iK-2 είναι το ιδανικό compact αυτοκίνητο, εξελιγμένο στο πρωτοποριακό θεματικό πλαίσιο “Harmonized Force”. Συνδυάζοντας ιδανικά όλα εκείνα τα σημεία-κλειδιά που περιμένει κανείς από ένα αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους, ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία του.

iM-4

Το iM-4 είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό μικρό 4×4 που εξελίχθηκε στο θεματικό πλαίσιο “Shape the Inspiration”. Είναι μια εντελώς νέα πρόταση από τη Suzuki που συνδυάζει το αυθεντικό DNA ενός compact 4×4 με τις νέες τεχνολογίες και το ξεχωριστό στιλ και αποσκοπεί να προσφέρει στους οδηγούς νέους δρόμους έμπνευσης.

Αναλυτικές πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει η Suzuki την

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 στις 11.15 π.μ.

Στο περίπτερο 4251, στο Hall 4

*Η 85η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα είναι ανοιχτή για τον Τύπο την 3η και 4η Μαρτίου και για το κοινό από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου.

[/learn_more]

ΠηγήSuzuki

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...