BMW M4 vs Toyota Tacoma σε Tug of War κόντρα

Σχετικά άρθρα

355868

Η δοκιμασία “Tug of War“, ή αλλιώς όταν δύο οχήματα δένονται με ένα σχοινί και τραβάει το καθένα προς την αντίθετη κατεύθυνση, είναι μια αρκετά ηλίθια παράδοση, προερχόμενη κυρίως από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Αυτή γίνεται ακόμα πιο ανούσια όταν η πρόσφυση είναι περιορισμένη, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση στο χιόνι. Επίσης, όταν ένα από τα δύο αυτοκίνητα είναι μια BMW M4 πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ τι κουβαλούσε στο μυαλό του ο ιδιοκτήτης της και ήθελε να τα βάλει με ένα Toyota Tacoma. Η μάχη μεταξύ του τετρακίνητου ιαπωνικού pick-up με το υψηλών εποδόσεων γερμανικό coupe είχε το προφανέστατο αποτέλεσμα, με το πρώτο να κερδίζει όχι όσο εύκολα θα περίμενες.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο ιδιοκτήτης της M4 είναι εκείνος ο τύπος που είχε αγοράσει ύστερα από αποταμίευση πέντε χρόνων μια Porsche 911 και του είχε βγει προβληματική.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...