Το επόμενο Ford Focus θα έχει coupe, υβριδικές και εκτός δρόμου εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

http://www.autogaleria.hu -

Η μάχη στην κατηγορία των hatchback αυτοκινήτων αναμένεται να “ανάψει” ξανά αφού περιμένουμε να παρουσιαστεί το νέο Opel Astra ενώ ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα σχετικά με το επόμενο VW Golf. Από την μάχη όμως δεν θα μπορούσε να λείπει η Ford και το Focus της που σύμφωνα με την Autobild, τώρα σχεδιάζεται και αναμένεται να περάσει στην παραγωγή το 2018.

Όπως περιμέναμε, το 2018 Focus θα είναι ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο που θα βασίζεται σε κάποια από τις νέες πλατφόρμες της Ford. Εκτός αυτού όμως, η Αμερικανική εταιρία σχεδιάζει επέκταση της γκάμας του δημοφιλούς μοντέλου. Απ’ ότι λένε οι Γερμανοί, το νέο Focus θα προσφέρεται ως τρίθυρο coupe, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα συμβεί για πρώτη φορά. Ναι, η Ford προσέφερε το Focus ως CC αλλά το νέο μοντέλο θα είναι περισσότερο στο στυλ του VW Scirocco… αλά-Puma αν θέλεις – αν και εκείνο βασιζόταν στο Fiesta.

Εκτός αυτού, στο πρόγραμμα είναι και μία εκτός δρόμου έκδοση που θα ταθεί αντιμέτωπο με το Golf Alltrack και θα φέρει μάλλον την ονομασία X-Road, όπως το μοντέλο που είχε κυκλοφορήσει το 2009 και βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία. Επίσης, δεν θα μπορούσε να λείπει από την γκάμα η υβριδική έκδοση που όπως αναφέρει το Autobild, θα κινείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Τέλος, το Γερμανικό μέσο αναφέρει ότι το νέο Focus θα χάσει βάρος αλλά η μείωση δεν θα ξεπερνά τα 50 κιλά.

ΠηγήAutobild

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...