Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Kurt Busch και στη πρώην φίλη του

Σχετικά άρθρα

Kurt Busch, Patricia Driscoll

H νομική διαμάχη ανάμεσα στον οδηγό του NASCAR, Kurt Busch και της πρώην φίλης του Patricia Driscoll, συνεχίζεται, με τον Busch να την κατηγορεί πως είναι εκπαιδευμένη δολοφόνος. Ας έχασες την ιστορία να σου στην θυμίσω στα γρήγορα.

Στα τέλη του περασμένου έτους, όταν ο Busch αποκλείστηκε από το Chase του Sprint Cup 2014 για το πρωτάθλημα Nascar, η πρώην φίλη του, ισχυρίστηκε ότι ο Busch ήταν μελαγχολικός, σκεφτόταν να αυτοκτονήσει ενώ στη συνέχεια είπε πως έβγαλε τον θυμό του πάνω της, χτυπώντας το κεφάλι της στους τοίχους του motorhome του. Ο Busch από τη μεριά του αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τες, ως αποποιήματα της φαντασίας της πρώην φίλης του, με την οποία είχε χωρίσει μια εβδομάδα πριν αποκλειστεί. Ο 36-χρονος πρωταθλητής του 2004, συνέχισε λέγοντας πως η Driscoll τον επισκέφτηκε στο motorhome του, αλλά αυτός της ζήτησε να φύγει, με την γυναίκα να χτυπά καταλάθος το κεφάλι της σε ένα σημείο εκτός του motorhome του, που βρισκόταν σταθμευμένο στο Dover International Speedway. Τότε η Driscoll κατέθεσε μήνυση εναντίον του στο αστυνομικό τμήμα του Dover, με την αστυνομία να ερευνά την υπόθεση, και τελικά να καταλήγει στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Πλέον η υπόθεση έχει πάει σε δίκη και εκεί ο Busch κατηγόρησε την Driscoll πως είναι μια εκπαιδευμένη επαγγελματίας δολοφόνος, περιγράφοντας μάλιστα και περιστατικά στα οποία την έχει δει να φεύγει από το σημείο που ήταν μαζί με ρούχα καμουφλάζ και μπότες, και όταν επιστρέφει να φορά μια καμπαρντίνα πάνω στην οποία υπήρχε αίμα.

Ο Busch συνέχισε λέγοντας πως αρκετοί θα τον χαρακτηρίσουν τρελό, αλλά αυτός ξέρει τι είδε. Η Driscoll από τη μεριά της, αντικρούει τις κατηγορίες, λέγοντας πως ο Busch, με τις κατηγορίες αυτές, προσπαθεί να καταστρέψει την αξιοπιστία της, υποστηρίζοντας πως όλα τα παραπάνω είναι μέρος ενός σεναρίου στο οποίο εργαζόταν.

Τώρα, οι δικηγόροι του Busch υποστηρίζουν πως η Driscoll έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας στη κατάθεσή της, στους ισχυρισμούς της πως ο Busch την χτύπησε μέσα στο motorhome του, με τον δικηγόρους της γυναίκας να ανταπαντούν στις κατηγορίες, φέρνοντας και μάρτυρες που επιβεβαίωσαν σημάδια στο πρόσωπο της Driscoll μετά τον αγώνα. Η πλευρά του Busch συνεχίζει να υποστηρίζει πως η Driscoll χτύπησε μόνη της το κεφάλι της, εκτός του motorhome του Busch, και φυσικά, ο Busch δεν έχει χειροδικήσει πάνω της.

ΠηγήAutoweek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...