Το πρώτο video της Aston Martin DB10 από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond

Σχετικά άρθρα

aston martin db10

Αυτό είναι το πρώτο video που κυκλοφόρησε στο YouTube και μας δείχνει την Aston Martin DB10 να αναλαμβάνει δράση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του James Bond, την SPECTRE.

james bond (1)

Τα συγκεκριμένα γυρίσματα γίνονται στο παλάτι του Blenheim στο Oxfordshire της Αγγλίας και μαζί με την DB10, βλέπουμε και πάρα πολλά supercars, sportcars και πολυτελή μοντέλα, όπου ανάμεσά τους βρίσκεται και η πορτοκαλί Jaguar C-X75 που θα συμμετέχει και αυτή στα γυρίσματα.

Επίσης, η παραγωγή της ταινίας έδωσε και ένα video από τα γυρίσματα που έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στις Αυστριακές Άλπεις. Να θυμίσω πως τον Δεκέμβριο του 2014, είχαν κλαπεί πέντε Range Rover αξίας 800.000 ευρώ, από την παραγωγή της νέας ταινίας του James Bond, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2015. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Sam Mendes, ενώ τον ρόλο του James Bond θα τον υποδυθεί για ακόμη μια φορά ο Daniel Craig. Στο καστ των ηθοποιών βρίσκονται επίσης οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnea, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista και Andrew Scott.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...