Κλάπηκαν πέντε Range Rover αξίας 800.000 ευρώ, από την παραγωγή της νέας ταινίας του James Bond

Σχετικά άρθρα

daniel-craig-james-bond-skyfall

Τον περασμένο Οκτώβρη εκλάπησαν από μια αντιπροσωπεία της Range Rover στην Γερμανία, εξοπλισμός και οχήματα ανάμεσα στα οποία βρίσκονταν πέντε ειδικά προετοιμασμένα Range Rover Sport και Evoque, που θα χρησιμοποιούνταν στην καινούρια ταινία του James Bond, όπου μέχρι στιγμής αναφέρεται ως Bond 24.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αυτοκίνητα είχαν μόλις ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους στο Dusseldorf της Γερμανίας, για τα γυρίσματα, και ήταν έτοιμα να αποσταλούν στην Αυστρία, όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα.

Range Rover Sport 2014 (12)

Παρότι η είδηση έγινε τώρα γνωστή, μετά από σχεδόν δύο μήνες, ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποιοι είναι οι ληστές και τι προθέσεις είχαν, με τις αρχικές αναφορές από Γερμανία, να ισχυρίζονται ότι η ασφάλεια των οχημάτων ήταν σε κίνδυνο λόγω των ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών για τα αυτοκίνητα.

Τα αυτοκίνητα είχαν ειδικές τροποποιήσεις για τις ανάγκες των γυρισμάτων και το συνολικό τους κόστος ανέρχεται στα 800.000 ευρώ. Φημολογείται, δε, ότι τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιούνταν για ένα off road κυνηγητό στα δάση της Αυστρίας. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η εταιρία παραγωγής είχε πληρώσει τον Daniel Craig, πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια (όσο το κόστος των 5 οχημάτων) για να παρουσιάσει το νέο Range Rover στην έκθεση αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει καθόλου!

2014_range_rover_sport_195_1024x768

H Eon Productions, με επίσημη ανακοίνωση τύπου, αύριο, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, θα παρουσιάσει τους πρωταγωνιστές, καθώς και τον τίτλο και μια σύντομη σύνοψη της καινούριας ταινίας James Bond που θα κυκλοφορήσει. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μάλλον πριν από το τέλος του έτους, με την νέα περιπέτεια του Bond να περιλαμβάνει γυρίσματα στην Αυστρία, το Λονδίνο, το Μαρόκο, τη Ρώμη (όπου θα χρησιμοποιήσει το Fiat 500) , και το Μεξικό.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...