Επιβεβαιώνεται το 7-θέσιο Peugeot 6008

Σχετικά άρθρα

Image converted using ifftoany

Με την Peugeot να ακολουθεί ανοδική πορεία, ήρθε η ώρα για την Γαλλική φίρμα να ξεκινήσει τον εμπλουτισμό της γκάμας της με νέα μοντέλα. Η επιτυχία του 2008, οδήγησε τους Γάλλους να στραφούν σε πελάτες που επιθυμούν χώρους από το αυτοκίνητο τους και γι’ αυτό, θα λανσάρει από ότι φαίνεται στην αγορά, το 7-θέσιο 6008.

Μία ανακοίνωση των εργαζομένων της PSA στο La Janais εργοστάσιο, αναφέρει ξεκάθαρα ότι ένα μοντέλο με κωδική ονομασία P87 θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται εκεί το 2016, αλλά το Γαλλικό περιοδικό Largus, έμαθε ότι το P87, αναφέρεται στο 6008. Το επερχόμενο μοντέλο, θα έχει σχεδιασμό με επιρροές από το SXC concept –κεντρική φωτογραφία- και θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στην EMP2 πλατφόρμα που ναι μεν έχει χρησιμοποιηθεί ως βάση για το C4 Grand Picasso αλλά ποτέ για τετρακίνητο όχημα. Επίσης, στο δημοσίευμα του Γαλλικού μέσου, αναφέρεται ότι το 6008, θα αποκτήσει και plug-in υβριδική έκδοση το 2019 ενώ τονίζεται ότι μεγάλο ρόλο για την επιτυχία του μοντέλου, θα παίξει… ποιος άλλος; Η Κίνα.

ΠηγήLargus

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Peugeot 5008

Η Peugeot παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του 5008. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium, την ίδια που φέρει το νέο 3008 και...