Η PSA σημείωσε κέρδη για πρώτη φορά έπειτα από 3 χρόνια!

Σχετικά άρθρα

psa-peugeot-citroen

Οι πωλήσεις στην Κίνα και η Ευρώπη που σιγά-σιγά ανακάμπτει βοήθησαν την PSA/Peugeot-Citroen να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη των στόχων της.

Ο τομέας κατασκευής οχημάτων, παρουσίασε λειτουργικά κέρδη της τάξης των €63 εκατομμυρίων, όταν το 2013, είχε ζημιές €1.04 δις. Τα έσοδα του Group ήταν €905 εκατομμύρια, ενώ οι ζημιές του κατασκευαστή, μειώθηκαν από τα €2.23 δισεκατομμύρια, στα €555 εκατομμύρια.

Τα αποτελέσματα του 2014 αποδεικνύουν ότι η διαδικασία ανασυγκρότησης των οικονομικών θεμελίων του group, συνεχίζεται. Είμαστε μπροστά από τους στόχους.

Δήλωσε ο CEO, Carlos Tavares. Η επιτυχία της PSA, οδήγησε επίσης σε μία αναπροσαρμογή των στόχων αφού τώρα, η εταιρία ελπίζει να έχει €4.2 δις σε ρευστότητα μέχρι το 2017. Υπερδιπλασίασε δηλαδή τον στόχο που είχε θέσει για το 2018. Η βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της PSA, οφείλεται μεταξύ άλλων στη μείωση του κόστους παραγωγής μέσω της μείωσης του κόστους απασχόλησης αλλά και καλύτερη αξιοποίηση των εργοστασίων στην Ευρώπη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...