Η νέα Fisker θα ονομάζεται Elux, το Karma στη παραγωγή το 2016

Σχετικά άρθρα

Fisker-ground-up

Η Fisker πέθανε, ζήτω η νέα Fisker, η οποία πλέον θα ονομάζεται Elux. Αυτό αποφάσισε η κινέζικη εταιρία Wanxiang, στην οποία έχει περάσει η ιδιοκτησία της εταιρίας έναντι του ποσού των $149.2 εκατ.

Η αλλαγή του ονόματος θα πραγματοποιηθεί από την επόμενη χρονιά, όταν και θα επανακυκλοφορήσει το Karma, αν και αρχικά, ο στόχος να ήταν το 2015, αλλά υπάρχουν δυσκολίες που πρέπει να διευθετηθούν.

Άλλες λεπτομέρειες για το νέο Karma παραμένουν αδιευκρίνιστες, όπως το που θα κατασκευάζεται, καθώς η Φιλανδική Valmet έχει αποσυναρμολογήσει τη γραμμή παραγωγής του Karma. Πάντως, σύμφωνα με το Reuters, το νέο Karma ενδέχεται να έχει 20% αύξηση στη τιμή του, ενώ σχεδιαστικά θα είναι πρακτικά πανομοιότυπο με το μοντέλο του 2012, γιατί εναλλακτικά, θα έπρεπε να περάσει τις δοκιμές ασφαλείας και πιστοποίησης ξανά. Το “νέο” Karma θα διαθέτει μεγαλύτερες μπαταρίες αλλά και έναν νέο καινοτόμο κινητήρα.

Πηγή Reuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...