Επίσημο: Toyota Auris facelift, ντεμπούτο στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Toyota-Auris_2016_1280x960_wallpaper_02

Η Toyota, ακολουθώντας την ίδια τακτική με το Avensis, ανακοίνωσε μέσω ενός πολύ σύντομου δελτίου τύπου ότι στην έκθεση της Γενεύης που ξεκινάει την Τρίτη 3 Μαρτίου θα παρουσιάσει το ανανεωμένο Auris.

Toyota-Auris_2016_1280x960_wallpaper_03

Το facelift του Auris διαθέτει νέα εμπρός μάσκα και προφυλακτήρα, αναβαθμισμένη καμπίνα και νέο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Εκτός από το υβριδικό μηχανικό σύνολο, οι πωλήσεις του οποίου αντιπροσωπεύουν τις μισές συνολικές πωλήσεις του αυτοκινήτου για το 2014, το νέο Auris θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου, που δίνουν έμφαση στην οικονομία καυσίμου και στην απόδοση.

Toyota-Auris_2016_1280x960_wallpaper_01

Έτσι, η Toyota μετά το λανσάρισμα του νέου Aygo και του ανανεωμένου Yaris το 2014, η ταυτόχρονη παρουσίαση του νέου Auris και Avensis ολοκληρώνει την πλήρη ανανέωση της γκάμας της για την Ευρώπη. Το Auris, όπως και το Avensis, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Toyota στο Burnaston, της Αγγλίας.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Kαι το νέο Auris δίπλα στο νέο Avensis στη Γενεύη

 Στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Salon International de l’Auto, 3 – 15 Μαρτίου), η Toyota θα κάνει το ντεμπούτο των νέων Auris Hatchback και Auris Touring Sports.

Το νέο Toyota Auris έρχεται σχεδιαστικά ανανεωμένο με στοιχεία που ενισχύουν το στυλ και το κύρος του σε συνδυασμό με μία αναβαθμισμένη καμπίνα και νέο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η φιλοσοφία Hybrid παραμένει στην καρδιά του νέου Toyota Auris, με τον υβριδικό κινητήρα να έχει αναδειχτεί ο σημαντικότερος της γκάμας με μερίδιο 50% επί των συνολικών πανευρωπαϊκών πωλήσεων του Auris το 2014.  Παράλληλα, το νέο Toyota Auris προαναγγέλλει την άφιξη μιας νέας γκάμας κινητήριων συνόλων βενζίνης και diesel που εστιάζει στην απόδοση και τις επιδόσεις και εγγυάται την τέλεια λύση ανεξάρτητα από τον τύπο κινητήρα που προτιμά ο πελάτης.

Μετά τον περσινό λανσάρισμα των AYGO και Yaris, η ταυτόχρονη αποκάλυψη των νέων Toyota Auris και Avensis φέτος ολοκληρώνει την ανανέωση βασικών μοντέλων Toyota για την Ευρώπη. Τα Auris και Avensis θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Toyota στο Burnaston, Βρετανία.

Η Συνέντευξη Τύπου της Toyota στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα πραγματοποιηθεί στις 12:15, 3 Μαρτίου στο Hall 4.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...