Video του Βρετανού πολυεκατομμυριούχου από τη παραλαβή της LaFerrari και της 918 με την P1 του

Σχετικά άρθρα

364861

O Paul Bailey στα τέλη του περασμένου μήνα πήγε με την McLaren P1 του, που έχει στη κατοχή του σχεδόν ένα χρόνο να παραλάβει την νέα και ειδικά προσωποποιημένη LaFerrari, του από την αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρίας στο Nottingham της Αγγλίας, και από εκεί με τα δύο hypercars πήγε μαζί με τη γυναίκα του, που οδηγούσε την P1, να παραλάβει την Porsche 918 Spyder με το Weissach πακέτο.

Ο Βρετανός πολυεκατομμυριούχος έγινε ο πρώτος άνθρωπος του κόσμου που έχει στη κατοχή του την “ιερή τριάδα” των υπεραυτοκινήτων, και για να τα αποκτήσει και τα τρία έδωσε περισσότερα από 3 εκατ. λίρες. O 55-χρονος Bailey και η γυναίκα του έχουν τέσσερα παιδιά και η συλλογή τους αποτελείται περισσότερα από 30 supercars. Για τη LaFerrari μάλιστα χρειάστηκε να περιμένει 2 χρόνια για να την αποκτήσει.

Το video είναι σχεδόν 20 λεπτά και μπορεί να σου φανεί μεγάλο, αλλά αξίζει κάθε δευτερόλεπτο γιατί ο Bailey αναλύει κάθε λεπτομέρεια από τα αυτοκίνητα του.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...