Έκθεση Γενεύης 2015: Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso

Σχετικά άρθρα

Berlinetta-Lusso-Concept-2301

Αυτή είναι η Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso όπως έκανε το ντεμπούτο της σήμερα στην έκθεση της Γενεύης.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην Ferrari F12 Berlinetta, με την Berlinetta Lusso να αντικαθιστά πολλές από τις ακμές της Ferrari με καμπύλες και να τείνει περισσότερο προς το ρετρό και γυρνώντας την πλάτη στο μοντέρνο. Το σώμα του coupe μοντέλου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαθέτει “κρυφές” χειρολαβές. Το εσωτερικό είναι κατά βάση όμοιο με αυτό του ιταλικού αυτοκίνητου, αν και το “άγγιγμα” του Ιταλικού οίκου είναι κάτι περισσότερο από εμφανές.

Berlinetta-Lusso-Concept-2309

Το αυτοκίνητο διατηρεί τον ατμοσφαιρικό V12 των 6.3 λίτρων που παράγει 740 και 690 Nm ροπής που σημαίνει πως η Berlinetta Lusso θα είναι σε θέση να επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε 3 δευτερόλεπτα. Η Touring αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει μόλις 5 Berlinette με τους πελάτες να είναι αναγκασμένοι να παρέχουν την δική του F12 για την μετατροπή και να περιμένουν 6 μήνες, κατά τους οποίους ο Ιταλικός οίκος θα βάλει 5.000 εργατοώρες στο αυτοκίνητο… Προφανώς, η τιμή αποκαλύπτεται μόνο κατά παραγγελία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...