Η Williams προειδοποιεί: Μην ξεγράφετε τη McLaren

Σχετικά άρθρα

McLaren

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό όσον αφορά τις κορυφαίες ομάδες βρίσκεται πάνω από το στρατόπεδο της McLaren, όπως άλλωστε γράψαμε. Η βρετανική ομάδα πήρε τα λιγότερα δεδομένα στις χειμερινές δοκιμές και δεν είναι απίθανο να τη δούμε να βασανίζεται από τα προβλήματα αξιοπιστίας στους πρώτους αγώνες της νέας σεζόν, ενώ φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητες της MP4-30, αν και οι Βρετανοί λένε ότι αυτές υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό.

Μία ομάδα που θα βρει μπροστά της η McLaren όταν καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα είναι σίγουρα η Williams. Η ομάδα του Grove έχει πει και στο παρελθόν ότι οι Red Bull και Ferrari θα είναι οι πιο κοντινοί τους αντίπαλοι, ωστόσο ο Pat Symonds, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, μας προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να ξεγράψουμε τη McLaren.

Αν θυμηθείτε τα προβλήματα της Renault πέρυσι, κατάφεραν να επιστρέψουν και να κερδίσουν 3 αγώνες. Νομίζω ότι αυτό ήταν κάτι το φανταστικό και δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν που μπορεί να το κάνει αυτό. Αυτή τη στιγμή, η Ferrari δείχνει πιο κοντά σ’ εμάς. Έδειξαν ότι είναι από αυτούς που έκαναν τη μεγαλύτερη βελτίωση, αλλά δεν μπορείς να ξεγράψεις καμία καλή ομάδα.

Η Reb Bull θα είναι εκεί και, μόλις η McLaren ξεπεράσει τα προβλήματα, θα είναι και αυτή, είμαι σίγουρος. Προσπάθησα να περάσω τον χρόνο που κοιτώντας περισσότερο πίσω παρά μπροστά και κάποιος σίγουρα θα βρεθεί να έρθει από πίσω.

Πέρυσι, η Williams κατάφερε να μείνει ανταγωνιστική μέχρι τον Νοέμβριο, και ο Symonds ισχυρίζεται ότι αυτό μπορεί να συμβεί και φέτος.

Δε νομίζω ότι θα πέσουμε πίσω. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει πίσω μας, δεν το ξέρω. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι θα γίνει από τις δοκιμές, γιατί κάθε χρόνο κοιτάμε και βλέπουμε ότι συχνά κάναμε λάθος. Η Mercedes είναι ακόμα λίγο μακριά από τους υπόλοιπους, έτσι συνεχίζει να υπάρχει η διαφορά. Μετά εμείς, η Ferrari και η Red Bull είμαστε αρκετά κοντά.

Η Williams θα έχει σχεδόν σε όλα τα Grands Prix φέτος στο πλευρό της τον Sir Frank Williams, ο οποίος έχει βγει από το νοσοκομείο και θα είναι στα box της ομάδας στους 15 από τους 21 φετινούς αγώνες, όπως έχει σχεδιάσει ο ίδιος.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr