Massa: Ο ρυθμός της Ferrari είναι απίστευτος

Σχετικά άρθρα

G.P. AUSTRALIA F1/2015

Τα σημερινά ελεύθερα δοκιμαστικά μάς έδειξαν ότι δε θα πρέπει να προσδοκούμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι όσον αφορά την κορυφή. Τι συμβαίνει, όμως, με τις θέσεις πίσω από τη Mercedes; Αν και ξέρουμε ότι το κρυφτούλι είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι της Red Bull Racing, η αυστριακή ομάδα δεν έδειξε να μπορεί ν’ αναμετρηθεί με τις Ferrari και Williams, δύο ομάδες που δείχνουν ότι θα δώσουν μάχη στο Albert Park.

Το ποιος θα κερδίσει φυσικά και δεν μπορώ να το γνωρίζω με βεβαιότητα, και ο Felipe Massa παραδέχτηκε πως ο ρυθμός της SF15-T ήταν εκπληκτικός στις μεγάλες αποστάσεις, συνεπώς ο Βραζιλιάνος έχει λόγο να φοβάται την πρώην του ομάδα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα λέει.

Είδα ότι η Ferrari έκανε απίστευτους χρόνους στα μεγάλα stints, έτσι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά γι’ αυτούς. Τώρα, όμως, πρέπει ν’ αναλύσουμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τους άλλους και πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε σίγουροι για το πού ακριβώς είμαστε, ειδικά μετά από τις κατατακτήριες.

Felipe Massa

Ο 33χρονος αναγνωρίζει την ανωτερότητα της Mercedes κι επισημαίνει πως τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά αύριο και να έχουμε την RBR στη μάχη.

Η Mercedes είναι απλά εκτός συναγωνισμού. Η Ferrari είναι πολύ καλύτερη και εμείς είμαστε στη μάχη, και ίσως η Red Bull δεν έδειξε αυτό που είδαμε πέρυσι, αλλά τα πράγματα μπορούν ν’ αλλάξουν αύριο.

Εγώ δεν έκανα πολλούς γύρους (είχε διαρροή νερού στο power unit) και ποτέ δεν είναι καλό να χάσεις μια τέτοια περίοδο. Έτσι, ελπίζω ότι μπορούμε να είμαστε στη μάχη αύριο και ειδικά στον αγώνα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr