Η Alfa Romeo θα λανσάρει 8 νέα μοντέλα μέχρι το 2018. Κανένα δεν θα είναι “φθηνό”

Σχετικά άρθρα

2015-Alfa-Romeo-4C-Spider-57

H Alfa Romeo ετοιμάζεται για μία 3-ετή ολομέτωπη επίθεση όμως η στρατηγική της διαφέρει από αυτήν που ακολουθούν ήδη καταξιωμένες μάρκες – ή αν θέλεις, μάρκες που ήδη έχουν έναν επαρκή αριθμό μοντέλων στην γκάμα τους. Σε αντίθεση με τις “premium” μάρκες που αναζητούν το κατώτατο όριο λοιπόν, η Alfa Romeo θα ξεκινήσει από την μέση και μάλλον θα μείνει εκεί.

Στις Η.Π.Α., το “κατώτατο όριο” είναι στα $30.000 και premium μάρκες όπως η Mercedes και η Audi, διαθέτουν προτάσεις που ξεκινούν ελάχιστα κάτω από αυτό. Ο CEO της Alfa όμως, Reid Bigland, θέτει το εξής ρητορικό ερώτημα:

Πόσο μπορεί να τεντωθεί μία μάρκα πριν τεθούν σε κίνδυνο το exclusivity και η εικόνα της;

Αυτό που θέλει να πει ο Bigland είναι ότι η Alfa Romeo δεν πρόκειται να διαθέτει πρόταση στα $29.999. Αστειευόμενος μάλιστα, ο Bigland δήλωσε:

Ίσως σε 14 χρόνια, να μπορείς να αγοράσεις μία μεταχειρισμένη 4C με 160.000 χιλιόμετρα για $29.000.

Βλέπεις, η Alfa Romeo είναι μία μάρκα αλλά είναι επίσης μέρος της FCA. Που σημαίνει ότι πρέπει να βγει την θέση της ανάμεσα σε μάρκες όπως η Dodge και η Fiat αλλά και η Maserati και η Ferrari. Όπως δήλωσε ο Bigland, χρειάζεται “συνέπεια, τεχνολογία αιχμής, εξαιρετικές επιδόσεις και φυσικά, το πανέμορφο Ιταλικό design και στυλ”.

Lancia Stratos Alitalia Alfa Romeo 4C 04

Σε σχετικά “νέα”, μέσω του Boldride, βρήκαμε δύο εξαιρετικά renderings που δείχνουν την μοντέρνα εκδοχή της Stratos, βασισμένη στην Alfa Romeo 4C. Ok, σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει την ιστορία της Stratos αλλά αν το δεις μεμονωμένα σαν σχέδιο και δεν κάνεις τους προφανείς συσχετισμούς, είναι πολύ εντυπωσιακό.

Lancia Stratos Alitalia Alfa Romeo 4C 01

ΠηγήAutoguide

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr