Η Hyundai αποκάλυψε στην Ινδία το i20 Active

Σχετικά άρθρα

Hyundai_i20_Active04

Hyundai Ινδίας αποκάλυψε μέσα από μια σειρά φωτογραφιών το i20 Active, πριν αυτό παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα. Το αυτοκίνητο αποτελεί ουσιαστικά την cross έκδοση του i20, διαθέτοντας νέους προφυλακτήρες, ράγες οροφής, διαφορετικά φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, μεγαλύτερους προβολείς ομίχλης, μαύρα προστατευτικά περιμετρικά, όπως και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 χλστ., φτάνοντας τα 190 χλστ.

Hyundai_i20_Active35

Είναι μεγαλύτερο σε όλες τους τις διαστάσεις, με το μήκος του να αυξάνεται κατά 10 χλστ., το πλάτος του κατά 26 χλστ., ενώ το ύψος του είναι κατά 50 χλστ. περισσότερα σε σύγκριση με το νορμάλ μοντέλο. Δε γίνεται λόγος για τα μηχανικά μέρη, αλλά λογικά θα εξοπλίζεται με τα ίδια σύνολα με το απλό i20. Έτσι, θα είναι διαθέσιμο με τον 1,25-λίτρων με 84 άλογα και 122 Nm ροπή, με τον 1,4-λίτρων με 100 άλογα και 134 Nm ροπή, ενώ από πλευρά πετρελαιοκινητήρων υπάρχει ο 1,1-λίτρων με 75 ίππους και 180 Nm ροπή και ο 1,4-λίτρων με 90 ίππους και 240 Nm ροπή. Η κίνηση θα μεταφέρεται αποκλειστικά στον εμπρός άξονα, ενώ θα πατάει σε ζάντες 16 ιντσών.

Hyundai_i20_Active21

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εξοπλίζεται με αυτόματο κλιματισμό, αλουμινένια πεντάλ, εξαερισμό για τους πίσω επιβάτες, keyless entry & start, θύρες USB και AUX, Bluetooth και 1GB μνήμη. Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στην Ινδία, και θα πωλείται αρχικά μόνο στη τοπική αγορά, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για την αντίστοιχη ευρωπαϊκή.

https://www.youtube.com/watch?v=nG_6IRwbTBM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...