Χωρίς τίτλο

Μετά το teaser video που έδωσε η Chevrolet στη δημοσιότητα, αρχίζουν να συμπληρώνονται τα κενά όσον αφορά στην παρουσίαση της νέας Camaro.

Η Αμερικάνικη εταιρία έχει ήδη στον αέρα το site για την 2016 Camaro και μέσα από αυτό το site, μαθαίνουμε ορισμένα πράγματα. Μαθαίνουμε για παράδειγμα ότι η 6η γενιά του muscle car της Chevy θα παρουσιαστεί επίσημα στις 16 Μαΐου 2015 ενώ χάρη σε μερικές κλειδωμένες φωτογραφίες, μαθαίνουμε επίσης ότι το μοντέλο θα teasαριστεί άλλες 5 φορές… τουλάχιστον! Τέλος, με ένα κλιπάκι ήχου, μας δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε τον V8 της Camaro για πρώτη φορά. Για να επισκεφτείς και εσύ το site της 2016 Camaro, ακολούθησε τον σύνδεσμο που θα βρεις παρακάτω.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο επικεφαλής μηχανικός της Corvette με δηλώσεις του, αρνήθηκε πως η Chevrolet ετοιμάζει μια κεντρομήχανη Corvette. Είπε πως όταν κατασκεύαζαν την τωρινή γενιά της Corvette εξέτασαν και την επιλογή της τοποθέτησης του κινητήρα στο κέντρο, αλλά όπως διαπίστωσαν, έπρεπε να κάνουν πολλούς συμβιβασμούς. Αν το μόνο που τους ένοιαζε θα ήταν καθαρά η απόδοση, τότε θα ήταν λογικό ο κινητήρας να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος, αλλά όταν η Corvette είναι ένα αυτοκίνητο που η Chevrolet θέλει να το χρησιμοποιεί κάποιος καθημερινά, τότε, η καλύτερη επιλογή είναι η τοποθέτηση του κινητήρα μπροστά.