Με αποζημίωση τελειώνει η διαμάχη των Giedo van der Garde και Sauber;

Σχετικά άρθρα

Giedo van der Garde

Παρόλο που το Ανώτατο Δικαστήριο της Victoria τάχθηκε υπέρ του Giedo van der Garde, παρόλο που απορρίφθηκε η έφεση που άσκησε η Sauber, ο Ολλανδός επέλεξε να υποχωρήσει και να επιτρέψει στους Ελβετούς ν’ αγωνιστούν κανονικά στο πρώτο Grand Prix της σεζόν. Το θέμα, όμως, είναι τι θα γίνει με την υπόθεση των δύο και αν ο Ολλανδός συνεχίσει να κυνηγά τη Sauber για να πάρει θέση επίσημου οδηγού.

Όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης στην πατρίδα του, ο Van der Garde έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Sauber, ώστε να λήξει η διαμάχη αυτή με αποζημίωση, της τάξης των €15.000.000, ενώ αναφέρεται ότι ο manager του, Jan-Paul ten Hoope, θα προβεί σε σχετικές δηλώσεις μέσα στην εβδομάδα.

Ο Van der Garde έχει σύμμαχο στον «πόλεμο» αυτό τον πεθερό του, Marcel Boekhoorn, ο οποίος είναι δισεκατομμυριούχος και λέγεται πως είχε επικοινωνία με τον Bernie Ecclestone σχετικά με την υπόθεση. Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι πολλές, κάποιες εκ των οποίων λένε ότι ο Boekhoorn ίσως πάρει μετοχές της Sauber, σε περίπτωση που επέλθει ανάλογη συμφωνία με τη Sauber.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr