Ο Van der Garde κερδίζει τη δίκη! Έφεση ασκεί η Sauber

Σχετικά άρθρα

Giedo van der Garde

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο Giedo van der Garde απέναντι στη Sauber, καθώς η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Victoria δικαιώνει το αίτημα του Ολλανδού να οδηγήσει για την ελβετική ομάδα στο Αυστραλιανό Grand Prix, αφού ισχυρίζεται ότι όντως η ομάδα τον απέλυσε με ανάρμοστο τρόπο.

Αν αναρωτιέσαι ποιανού εκ των Marcus Ericsson και Felipe Nasr τη θέση θα πάρει στην C34, η ομάδα δεν έχει πει κάτι γι’ αυτό, αντιθέτως ασκεί το δικαίωμά της στην έφεση της απόφασης του δικαστηρίου, κάνοντας γνωστά τα αισθήματά της απέναντι στον Van der Garde, τον οποίο φυσικά δε θέλει να δει έστω και για ένα Grand Prix μέσα στο μονοθέσιό της. Η επί κεφαλής της ομάδας, Monisha Kaltenborn, δήλωσε:

Είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση αυτή και τώρα πρέπει να πάρουμε χρόνο για να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτή η απόφαση και τον αντίκτυπο που θα έχει για το ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια της ομάδας ή οποιουδήποτε άλλου οδηγού στην πίστα, έχοντας έναν απροετοίμαστο οδηγό σ’ ένα αυτοκίνητο που έχει προσαρμοστεί για δύο άλλους οδηγούς.

Αντιθέτως, ο Van der Garde αισθάνεται δικαιωμένος και δηλώνει πως δεν είναι απροετοίμαστος κι επικίνδυνος, αλλά και ότι η σχέση του με τη Sauber παραμένει καλή.

Ανυπομονώ να επιστρέψω στην ομάδα, να δουλέψω σκληρά και να κάνουμε το καλύτερό μας για το Σαββατοκύριακο. Νιώθω πιο δυνατός από ποτέ. Έχω κάνει προπονήσεις τους τελευταίους 3 μήνες. Είχα μια πολύ καλή σχέση κι εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση. Δεν ξέρω ποιον από τους δύο οδηγούς θ’ αντικαταστήσω, καθώς αυτός δεν έχει σχέση μ’ εμένα.

Όσο για την έφεση, η τελική απόφαση του δικαστηρίου θα ληφθεί το πρωί της Πέμπτης, αν και η εκδίκαση της ξεκίνησε σήμερα, ωστόσο αναβλήθηκε και θα γνωρίζουμε σε κάποιες ώρες αν τελικά η Sauber δικαιωθεί.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...