Η νέα BMW X1 σε φρέσκιες spy φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

BMW X1 2016 spy photos (1)

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές της νέας γενιάς της X1, που σύμφωνα με τον Karim Habib, επικεφαλής σχεδιαστής της BMW θα διαθέτει πιο σπορ σχεδιασμό, πιο “X-like αναλογίες”, μη απομακρύνοντας τους σημερινούς ιδιοκτήτες της X1, με το νέο μοντέλο να είναι “πιο ώριμο και λιγότερο στρογγυλεμένο”. Η X1 θα κατασκευαστεί στην μπροστοκίνητη UKL πλατφόρμα και θα παρουσιαστεί ως έκδοση προ-παραγωγής μέσα στο καλοκαίρι, με την έκδοση παραγωγής να έρχεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Έχουμε ήδη δει φωτογραφίες της χωρίς καμουφλάζ, αλλά και spy φωτογραφίες στο χιονισμένο τοπίο της Σουηδίας, εκεί όπου είδαμε πως διαθέτει LED φώτα ομίχλης. Η δεύτερη γενιά του μικρού γερμανικού crossover θα προσφέρεται και σε τετρακίνητο και θα είναι διαθέσιμο και σε επταθέσια έκδοση. Θα έχει μικρότερες διαστάσεις από αυτές της τωρινής γενιάς, αλλά θα προσφέρει περισσότερους χώρους στους επιβάτες της. Η επταθέσια έκδοση θα διαθέτει μακρύ μεταξόνιο και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, ενώ θα προορίζεται για την αγορά της Κίνας, των Η.Π.Α και της Ρωσίας.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα μοτέρ, με τον ισχυρότερο από τους τελευταίους να αποδίδει περισσότερα από 300 άλογα. Ίσως θα υπάρξει και M έκδοση. Γι’ αυτούς που δεν αναζητούν την μεγαλύτερη δυνατή ισχύ, θα προσφέρεται και μία plug-in υβριδική eDrive έκδοση, η οποία θα συνδυάζει τον τρικύλινδρο 1.500 turbo κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Θα αποδίδει κοντά στα 190 άλογα, έχοντας ηλεκτρική αυτονομία 30 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...