Η Honda πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει με τη McLaren φέτος

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen on track.

Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι της McLaren που πιστεύουν ότι μια νίκη είναι αντικειμενικός στόχος για την Βρετανική ομάδα το 2015, αλλά και οι άνθρωποι της Honda. Ο Yasuhisa Arai πιστεύει πως οι χειμερινές “ατυχίες” στα power unit της McLaren, δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια της ομάδας, αλλά έχουν απλά καθυστερήσει την εξέλιξη του κινητήρα της, κατά την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Πότε θα κερδίσουμε; Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε φέτος. Δεν αλλάζουμε τους στόχους μας, αν και είχαμε απρόσμενα προβλήματα κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Δεν πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, ενός ώριμου κινητήρα στον πρώτο αγώνα, αλλά δουλεύουμε σκληρά και δεν αλλάζουμε τους υπόλοιπους στόχους μας.

Honda’s_new_Formula_One_Chief,_Yasuhisa_Arai,_

Όσον αφορά την πιθανή καθυστέρηση στην εξέλιξη του power unit της Honda, λόγω της αποκλειστικής συνεργασίας της με τη McLaren φέτος, ο Ιάπωνας είναι πεπεισμένος πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, καθώς τα δεδομένα μίας ομάδα επαρκούν.

Έχουμε ήδη αρκετά στοιχεία για να εξελιχθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν θα είχε καμία διαφορά, αν προμηθεύαμε και δεύτερη ομάδα για να μαζέψουμε και άλλα δεδομένα. Η εμπειρία της McLaren μας βοηθάει αρκετά και οι δύο πρωταθλητές φέρνουν αρκετή γνώση από την πίστα.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία προσφορά από άλλη ομάδα, αλλά αν μας ζητήσει (σ.σ. κινητήρες) κάποια ομάδα, τότε θα το σκεφτούμε σοβαρά. Για την ώρα, όμως, τίποτα. Είμαστε ενωμένοι με τη McLaren.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr