Hamilton: Δε με «έκλεισε» ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Rosberg

Από τη στιγμή που η pole position πήγε στα χέρια του Lewis Hamilton, έμεινε εκεί, καθώς κανένας δεν κατάφερε να ρίξει τον Βρετανό από την πρώτη θέση στο Q3. Ο οδηγός της Mercedes, μετά από ένα πολύ γρήγορο γύρο, δοκίμασε να κινηθεί ακόμα ταχύτερα, σημειώνοντας καλύτερο πέρασμα στο πρώτο κομμάτι της πίστας. Ωστόσο, βρήκε κίνηση κι ένα από τα μονοθέσια που είχε μπροστά του ήταν ο Nico Rosberg, έτσι αμέσως πήρε το πόδι του από το γκάζι.

Κι ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι ο Γερμανός ίσως να τον εμπόδισε, ο ίδιος ο Hamilton σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Βελτίωσα το πρώτο κομμάτι, ήταν το ταχύτερο, αλλά μετά τα παράτησα διότι συνάντησα κυκλοφοριακό. Είχα αρκετά μονοθέσια μπροστά μου, το sector ήταν καλό, αλλά τα μονοθέσια με ανάγκασαν να κάνω ακόμα έναν γύρο. Όχι, δε με μπλόκαρε ο Rosberg, εγώ αποφάσισα να κάνω δεύτερο γύρο.

Ο Rosberg είπε από την πλευρά του ότι δεν υπάρχει θέμα, διότι και οι δύο είχαν κόψει ταχύτητα σ’ εκείνο το σημείο.

Δεν είχαμε καν συζήτηση, επειδή είχαμε μειώσει. Και αυτό είναι πάρα πολύ σαφές. Ο Hamilton είχε κόψει προτού με φτάσει. Πώς μπορούμε να πούμε ότι ξέμπλεξε από τους άλλους πριν φτάσει σ’ εμένα; Δεν μπορώ να σας απαντήσω γι’ αυτό τώρα, αλλά θα το σκεφτώ αργότερα. Ή μπορείτε να ρωτήσετε τον Toto, μπορεί να ξέρει.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα