Vettel: Μπορούμε να κερδίσουμε και στο στεγνό

Σχετικά άρθρα

GP MALESIA F1/2015

Για μόλις 74 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ο Sebastian Vettel δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα την pole position. Ο οδηγός της Ferrari κατάφερε να σπάσει το σερί των 9 Grands Prix που η Mercedes είχε κάνει το «1-2» στις κατατακτήριες, όμως θα χρειαστεί κι άλλη δουλειά για να μπορέσει η ιταλική ομάδα να ξεκινήσει και πάλι έναν αγώνα από την καλύτερη δυνατή θέση, καθώς αυτό έχει να συμβεί από το Γερμανικό Grand Prix του 2012.

Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής πιστεύει ότι υπάρχουν πιθανότητες για νίκη αύριο, ακόμα και χωρίς βροχή, αν και μεταξύ μας, αυτό δεν είναι ένα τόσο πιθανό ενδεχόμενο. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος λέει:

Νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα που δεν μπορώ να σας πω τώρα. Όπως είδατε σήμερα, αν η βροχή έρθει τη σωστή στιγμή, μπορεί να είναι καλό, αλλά μπορεί και να είναι εναντίον σου. Ο ρυθμός μας δείχνει ικανοποιητικός, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές: η Mercedes έχει ένα πλεονέκτημα που δεν έχει εξαφανιστεί. Υπάρχει ακόμα, έτσι πρέπει να προσέξουμε περισσότερο εμάς παρά αυτούς.

Έχουμε έτσι κι αλλιώς ένα καλό μονοθέσιο. Νομίζω ότι είχαμε μια καλή Παρασκευή κι έχουμε κάνει αυτά που πρέπει. Τώρα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι στα μονοθέσια για αύριο, αλλά η ισορροπία είναι αρκετά καλή για τις κατατακτήριες όπως ήταν και την Παρασκευή. Προφανώς, θα φροντίζουμε τα ελαστικά, ξέρω ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ποτέ δε ξέρεις με τη βροχή. Έχουμε μια καλή ευκαιρία για αύριο, δεδομένης της θέσης μας, και μπορεί τα πάντα να συμβούν.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...