O Σεΐχης Mohammed χτίζει ένα εξαώροφο parking στο Λονδίνο για να μη χάνει χρόνο

Σχετικά άρθρα

Nov-10-10-gra-f5e

Η εύρεση θέσης parking στις μεγαλουπόλεις είναι το ίδιο δύσκολη με το να πετύχεις το Τζόκερ. Αν όμως είσαι ο Σεΐχης Mohammed, αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στον κόσμο, τότε ακόμα και στο εφιαλτικό, για στάθμευση, Λονδίνο βρίσκεις τη λύση.

Feb-15-11-pol-f4e

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η οικοδόμηση του δικού του κτηρίου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων. Αυτό κάνει ο 65-χρονος σεΐχης, καθώς ένας τεράστιος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων χτίζεται δίπλα στο ελικοδρόμιο του Battersea, παρακείμενα του Τάμεση, με τους περαστικούς να αναγνωρίζουν το τεράστιο μέγεθός του κτηρίου και κάποιοι ήδη φαίνεται να διαφωνούν με αυτό. Το κτίσμα είναι εξαώροφο, συν δύο υπόγειους ορόφους, και θα επιτρέπει στον άνθρωπο και τους συνεργάτες του που μεταμόρφωσαν το Dubai να φτάνουν στη βρετανική πρωτεύουσα από αέρα και μετέπειτα να μεταβαίνουν κατευθείαν στα πολυτελή αυτοκίνητα τους αξίας χιλιάδων €€€.

london

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, στο κτήριο θα σταθμεύουν τα 114 αυτοκίνητα του και περιλαμβάνει επίσης γραφεία, μπάνιο, και τρία διαμερίσματα για τους οδηγούς/σοφέρ, και παρά του ότι δεν έχει ανακοινωθεί το κόστος του, αυτό υπολογίζεται κοντά στα 28 εκατομμύρια ευρώ.

ΠηγήDaily Mail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...