Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε συζητήσει τις -αρκετές είναι η αλήθεια- υπερβολές στις 7 ταινίες των Fast and Furious. Ξέρουμε ότι, όπως κάθε ταινία δράσης, έτσι και οι 7 των «F&F» περιείχαν σκηνές στις οποίες τα πράγματα ήταν κάτι παραπάνω από μη-ρεαλιστικά, καθώς σκοπός των υπευθύνων ήταν να δώσουν έναν πιο θεαματικό «τόνο» σε κάθε ταινία ή και να βάλουν μπόλικα λεπτά δράσης σε κάτι που ολοκληρώνεται πολύ πιο σύντομα.

1Fast and Furious

Αφού έχουμε δει τα «λάθη» των 1, 4, 5, 6, ήρθε η ώρα να περάσουμε στις 11 πιο μη-ρεαλιστικές σκηνές του franchise των ταινιών Fast and Furious. Σίγουρα, τις έχεις δει, σίγουρα τις θυμάσαι και σίγουρα έχεις πει το «WTF». Ας ξεκινήσουμε, για να μη χάνουμε άλλο χρόνο.

2400αρι

Πόσο πιστεύεις ότι διαρκεί μια κόντρα για το 400άρι; 10 δευτερόλεπτα; 11 δευτερόλεπτα; Λάθος! Στο Fast and Furious διαρκεί σχεδόν 2 λεπτά!

3Αναστροφή

Δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο να κάνεις αναστροφή στον αυτοκινητόδρομο, πάντως δεν προτίθεμαι να το δοκιμάσω.

4Αστυνομία

Τόσο μπροστά η αστυνομία που μπορεί να σταματήσει ένα αυτοκίνητο με τον τρόπο αυτό. Και φυσικά η αφαίρεση του «συστήματος» είναι εφικτή στο F&F (γιατί τίποτα δε σε σταματά)!

5Άλμα σε γιοτ

Έφυγε το γιοτ και δεν το προλαβαίνεις; Κανένας πρόβλημα! Ανέβα στο αυτοκίνητο!

6Road train

Είναι τόσο εύκολο να κλέψεις ένα road train, που μπορείς να το κάνεις και με ακρίβεια χιλιοστού, παρακαλώ!

7Απόδραση

Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μεταφέρεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας κι εσύ θέλεις να το βοηθήσεις ν’ αποδράσει; Δεν το επικροτώ, αλλά σύμφωνα με το παραπάνω video, δεν είναι όσο δύσκολο μπορεί να νομίζεις.

8Χρηματοκιβώτιο

Αν στην πόλη σου υπάρχει ένας σαν τον Hernan Reyes κι έχει βάλει $100.000.000 σ’ ένα τεράστιο χρηματοκιβώτιο βάρους 10 τόνων (αν θυμάμαι καλά), μπορείς να το κλέψεις! Απλώς, θα χρειαστείς δύο Dodge Chargers και τους Toretto και O’Conner πίσω από το τιμόνι.

9Σώσιμο

Πώς να σώσεις την κοπέλα σου ενώ αυτή «ίπταται» στον αέρα; Ρώτα τον Superman! Εεε, τον Toretto ήθελα να γράψω.

10Αεροδρόμιο

Το μήκος του μεγαλύτερου διαδρόμου προσγείωσης/απογείωσης στον πλανήτη είναι 5,5 χιλιόμετρα. Όταν πρόκειται για το F&F, το νούμερο αυτό απλώς πολλαπλασιάζεται!

11Λεωφορείο

Σε περίπτωση που ένα λεωφορείο πέφτει στο γκρεμό, μην πανικοβληθείς: βγες από την πόρτα, άρχισε να τρέχεις πάνω του και όλο και κάποιο αυτοκίνητο θα βρεθεί να περάσει για να πιαστείς από αυτό και να σωθείς.

12Lykan

Τι κάνεις αν σε κυνηγά κάποιος σαν τον Deckard Shaw πάνω σε ουρανοξύστη κι εσύ οδηγείς; Σιγά το πρόβλημα! Πήδα σε άλλον ουρανοξύστη! Δηλαδή, τι παραπάνω έχουν οι μαϊμούδες μου πηδάν από δέντρο σε δέντρο;…

Χρειάζεται να το γράφουμε; Εννοείται πως θα δούμε με χαρά τις δικές σου προτάσεις στα σχόλια!