Το KTM X-Bow GT4 πάτησε πίστα

Σχετικά άρθρα

2015-ktm-x-bow-gt4-race-car_100507601_l

Η KTM έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από το X-Bow GTR, το οποίο πάτησε πίστα. Το συγκεκριμένο αγωνιστικό είναι αποτέλεσμα δουλειάς της Ολλανδικής εταιρίας και της Reiter Engineering και βασίζεται στο X-Bow, ενώ είναι σχεδιασμένο ώστε να πληροί τους κανονισμούς της GT4 κατηγορίας.

Το KTM X-Bow GTR κινείται από τον γνώριμο δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα της Audi που για την περίσταση, αποδίδει 320 ίππους και συνδυάζεται με ένα σειριακό 6-τάχυτο κιβώτιο της Holinger. Το βάρος του αγωνιστικού X-Bow δεν ξεπερνά τα 800 κιλά ενώ έχει δοθεί έμφαση στην αεροδυναμική του μοντέλου με πιο συμβατικές γραμμές, καλυμμένες αναρτήσεις, μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος και φυσικά, οροφή.

2015-ktm-x-bow-gt4-race-car_100507605_l

Το αγωνιστικό είναι ήδη διαθέσιμο με αρχική του τιμή στα €139.000, σημαντικά λιγότερο από μία Porsche 911 Cup, με την KTM να αναφέρει ότι πολλοί ιδιώτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά του X-BOW GTR. Παράλληλα με τη φωτογράφηση έγιναν και δοκιμές εξέλιξης, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στο SRO GT4 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Pirelli World Challenge GT-S.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...