Αρνητικός στο γυναικείο πρωτάθλημα ο Button

Σχετικά άρθρα

20140242

Η ιδέα ενός γυναικείου πρωταθλήματος μπορεί να έπεσε στο τραπέζι από τον Bernie Ecclestone, ωστόσο μάλλον θα μείνει εκεί και δε θα πάρει σάρκα και σωστά, τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον. Η FIA θα εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό, όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το απορρίψει. Susie Wolff και Carmen Jorda διαφωνούν για το αν πρέπει να υπάρξει ένα νέο πρωτάθλημα αποκλειστικά για το ωραίο φύλο, και ο Jenson Button παίρνει τώρα θέση.

Ο οδηγός της McLaren δηλώνει εξ αρχής την αντίθεσή του με την ιδέα του Ecclestone, εξηγώντας πως οι γυναίκες μπορούν να τρέξουν χωρίς πρόβλημα ανάμεσα στους άνδρες.

Jenson Button in the garage.

Έχουμε πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσουμε, αλλά δε νομίζω ότι οι θα έχουμε ένα γυναικείο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που να μην μπορεί μια γυναίκα ν’ αγωνιστεί ανάμεσα σε άνδρες. Στις μέρες μας, με τα μονοθέσια που έχουμε, υπάρχουν διανοητικές απαιτήσεις, αλλά όχι τόσο σωματικές. Είμαι σίγουρος ότι μια γυναίκα με το κατάλληλο σύνολο θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική μ’ έναν άνδρα.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...