H BMW 1-Series Sport Cross θα διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό

Σχετικά άρθρα

bmw_logo_front_grille-1024x682

Η BMW ετοιμάζει ένα μικρότερο crossover που θα τοποθετήσει κάτω από την X1. Γνωρίζουμε πως το μοντέλο έχει κωδική ονομασία XCite, και ίσως ονομαστεί είτε 1-Series Sport Cross, είτε Urban Cross. Το νέο entry-level crossover θα κατασκευαστεί και αυτό πάνω στην UKL μπροστοκίνητη πλατφόρμα και αναμένεται να έχει μήκος κοντά στα 4 μέτρα. Ο σχεδιασμός του θα διαφοροποιείται από αυτόν των υπολοίπων μοντέλων της BMW, έχοντας κεκλιμένη γραμμή οροφή και άλλα coupe χαρακτηριστικά.

Ο χώρος αποσκευών του θα φτάνει τα 330 λίτρα, με το εσωτερικό του είναι αντίστοιχο με αυτό της 2-Series Active Tourer, έχοντας ωστόσο πιο σύγχρονη σχεδίαση και ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής.

Κάτω από το καπό θα φορά τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ εξετάζονται και ηλεκτρική και plug-in υβριδική έκδοση. Αντίπαλος του θα είναι το Audi Q1, με το μοντέλο να έχει αρχική τιμή κοντά στις 25.000 ευρώ στη Γερμανία.

ΠηγήAMS.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...