Renault: Τα μονοθέσιά μας κινδυνεύουν με ξαφνική εγκατάλειψη στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Max Verstppen China

Ήταν γνωστό εξαρχής ότι το Grand Prix του Μπαχρέιν αναμένεται να είναι δύσκολο για τη Renault, διότι δεν υπάρχει χρόνος για τους μηχανικούς της, ώστε αυτοί να δουλέψουν και να λύσουν όπως θα ήθελαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην Κίνα, τα οποία οδήγησαν τους Daniil Kvyat και Max Verstappen σε εγκατάλειψη.

Σύμφωνα με τον Rob White, Τεχνικό Διευθυντή των Γάλλων, το πρόβλημα του Kvyat δεν αποτελεί απειλή για τον κυριακάτικο αγώνα. Το θέμα, όμως, είναι, πως μπορεί να συμβεί ό,τι και με τον Verstappen, δηλαδή να έχουμε ξαφνική εγκατάλειψη για όποιο μονοθέσιο έχει κινητήρα της Renault, όπως παραδέχεται ο White.

Καταλάβαμε τι συνέβη στους δύο κινητήρες που αστόχησαν στην Κίνα. Το περιστατικό που συνέβη στον Kvyat ήταν γνωστό και ανησυχούσαμε για την ευπάθεια του κινητήρα, και πιστεύουμε ότι το αντιμετωπίσαμε καλά. Δεν περιμένουμε να είμαστε ευάλωτοι τώρα.

Δυστυχώς, η αστοχία που τερμάτισε τον αγώνα του Max δεν ήταν αυτού του τύπου. Δεν το περιμέναμε να τελειώσει ξαφνικά με τόσα λίγα χιλιόμετρα και ήταν πραγματικά κρίμα να τελειώσει έτσι τον αγώνα. Πρέπει να προσέχουμε τους κινητήρες εδώ, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. Είμαστε ακόμα ευάλωτοι σε τέτοια αστοχία. Ανυπομονούμε να βρούμε λύση στο εργοστάσιο για τους επόμενους αγώνες.

Rob-White

Ο White υπογραμμίζει πως τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν οι Red Bull και Toro Rosso οφείλονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην καθυστέρηση του νέου φετινού κινητήρα ενώ λέει πως πρωταρχικός στόχος είναι να λυθούν τα προβλήματα, προτού επικεντρωθούν στην απόδοση του power unit.

Είναι αλήθεια ότι πληρώνουμε την καθυστερημένη αλλαγή και την καθυστερημένη άφιξη του νέου κινητήρα στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να λύσουμε τα προβλήματα, αλλά ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στην καθυστέρηση του νέου κινητήρα. Όμως, είμαστε σε καλό δρόμο για να βρούμε λύσεις.

Στην Αυστραλία, όλη η συζήτηση έγινε για την οδηγική συμπεριφορά, κάτι που έχει φύγει πλέον από το λεξιλόγιό μας, και τώρα ελπίζουμε για μια καλύτερη κατάσταση στο Μονακό. Σχεδιάζουμε τη βελτίωση της απόδοσης αργότερα μέσα στη σεζόν και τώρα θέλουμε να διορθώσουμε τις συνέπειες από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, κάτι που μας πιέζει πολύ.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...