Άντρας δε δίνει τσιγάρο σε γυναίκα κι εκείνη του καίει το αυτοκίνητο σε βενζινάδικο!

Σχετικά άρθρα

Crazy Woman

Δε νομίζω ότι πηγαίνεις στο βενζινάδικο με τη σκέψη πως το αυτοκίνητό σου ή κι εσύ ο ίδιος μπορείς να καείς εξαιτίας ενός ηλίθιου ή τρελού. Αφού δεν ισχύει αυτό για ‘σένα, γιατί πρέπει να ισχύσει για έναν άνδρα στην Ιερουσαλήμ; Έλα, όμως, που κάποιος παραλίγο να καεί ζωντανός από μία τρελή γυναίκα!

Όλα συνέβησαν σ’ ένα βενζινάδικο, όταν ένας άνδρας ανεφοδίαζε το αυτοκίνητό του. Κι εκεί που η μάνικα μετέφερε τη βενζίνη, μια γυναίκα του ζήτησε ένα τσιγάρο. Εκείνος αρνήθηκε να τις δώσει και η 35χρονη αποφάσισε να πάρει εκδίκηση: έβαλε τον αναπτήρα στο στόμιο της αντλίας και το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει φωτιά σε χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Ο τύπος τράβηξε -κακώς- τη μάνικα (οι ειδικοί λένε ότι δεν πρέπει να το κάνεις σε περίπτωση φωτιάς), όμως ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε και η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα, η οποία αρνήθηκε κάθε κατηγορία. Ο άνδρας δήλωσε ότι την είχε δει να ζητά για χρήματα στη δουλειά του, ενώ η μητέρα της ισχυρίζεται πως έχει διανοητικά προβλήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=X3gXWYmfVtQ

ΠηγήYnetNews

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...