Williams και Lotus διαφωνούν για το ενδεχόμενο μάχης μεταξύ τους

Σχετικά άρθρα

Lotus-Williams

Η ανταγωνιστικότητα της Lotus είναι ξεκάθαρα ανώτερη φέτος και, την ίδια στιγμή, η Williams βλέπει πως δεν είναι τόσο δυνατή όσο πέρυσι. Αυτό, όμως, σημαίνει πως οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται πραγματικά η μία την άλλη; Όχι βέβαια! Η FW37 είναι ταχύτερη από την E23, όπως άλλωστε δηλώνουν και οι 49 βαθμοί διαφοράς στη βαθμολογία.

Τα οικονομικά της Lotus δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, όμως είναι βελτιωμένα και αυτό κάνει την ομάδα του Enstone να πιστεύει ότι μπορεί ακόμα και να παλέψει με τις Red Bull και Williams, όπως λέει ο αναπληρωτής επί κεφαλής των Βρετανών, Federico Gastaldi.

Πιστεύω ότι η Williams, η Red Bull κι εμείς θα παλέψουμε για θέσεις πίσω από τη Mercedes και τη Ferrari, οι οποίες δείχνουν να είναι πολύ μπροστά τώρα.

Symonds

Τα λόγια αυτά φαίνεται πως δεν άρεσαν πολύ στη Williams, η οποία απαντά με τον πλέον κατάλληλο σε θέματα ανταγωνιστικότητας και απόδοσης, Pat Symonds. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Williams δεν υποτιμά το μονοθέσιό τους, αλλά τον ρυθμό με το οποίο θα βελτιώνεται, διότι τα χρήματα αναμένεται να είναι πρόβλημα γι’ αυτούς.

Πιστεύω ότι έχουν ένα καλό μονοθέσιο, κινούνται προς τα μπροστά, και μπράβο τους. Αλλά, όπως και πολλές ομάδες, έχουν αρκετές δυσκολίες με τον προϋπολογισμό, και γι’ αυτό θα είναι κάπως περιορισμένοι γύρω από την βελτίωσή τους. Δε μας απειλούν τώρα, και νομίζω ότι δύσκολα θα μπορέσουν να έχουν εξέλιξη αντίστοιχη με τη δική μας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...