Spy Photos: Το νέο Audi A4 με μαύρο καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

Audi A4 2016 in black spy photos (9)

Η Audi μείωσε το καμουφλάζ στα μουλάρια του A4 που δοκιμάζει στους δρόμους της Ευρώπης και σήμερα βλέπουμε ένα νέο A4 με μαύρο καμουφλάζ που αποκαλύπτει καλύτερα τον σχεδιασμό του.

Τα φωτιστικά σώματα διαθέτουν ενσωματωμένα LED, με την εξάγωνη μάσκα να είναι μεγαλύτερη από αυτή που διαθέτει η τωρινή γενιά του μοντέλου. Περνώντας προς τα μέσα, συναντάμε τριάκτινο τιμόνι, νέο επιλογέα ταχυτήτων και νέα κεντρική κονσόλα όπου φιλοξενείται η αναδυόμενη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως επίσης και τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος και του κλιματισμού. Θα διαθέτει head-up display καθώς και μία ενσωματωμένη, στον κεντρικό καθρέπτη, ψηφιακή οθόνη.

Audi A4 2016 in black spy photos (7)

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έχοντας περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το τωρινό μοντέλο ενώ το βάρος θα μειωθεί αισθητά, κατά 50 με 100 κιλά, χάρη στην πλατφόρμα MLB Evo. Το Α4, θα είναι διαθέσιμο ως sedan, coupe, cabrio, Sportback και Allroad με την Audi να το εξοπλίζει και με τα αμιγώς LED φωτιστικά σώματα της.

Θα εξοπλίζεται με αυτούς τους κινητήρες, αλλά και με τον νέο δίλιτρο TFSI των 190 ίππων, με το νέο RS4, να μην φορά τον V8 4,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, αλλά έναν νέο turbo V6, λογικά τον 3,0-λίτρων που θα παράγει περισσότερα από 450 άλογα. Επίσης το νέο A4 θα εφοδιάζεται και με το νέο e-quattro σύστημα της Audi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...